Torvet 3
6100 Haderslev

Sagsnr. 211151

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.602 m²

1.834 m²

E

Unik investeringsejendom med projektmuligheder

I 1900 blev ejendommen Torvet 3 opført med H. Holler som arkitekt. Ejendommen er opført i røde sten med bånd af mørkbrændte sten og blændingsfelter over og under vinduer, i etagebånd og hovedgesims. Detaljerne ses stadig i dag og giver ejendommen et arkitektonisk smukt udtryk.
Ejendommen består af i alt 11 lejemål hvoraf 3 lejemål er erhvervslejemål. Der har i mange år været biograf i ejendommen og i forbindelse med, at der er etableret ny biograf på Jomfrustien, er der nu mulighed for at udvikle den gamle biograf til et nyt spændende projekt.
Det er kun fantasien der sætter grænser - den gamle biograf har brug for ildsjæle der kan se potentiale og muligheder i dette spændende projekt. En anvendelse til restaurant eller lignende kræver dog godkendelse fra kommunen. Da ejendommen er bevaringsværdig er det et krav at den oprindelige facade fastholdes eller genskabes, jf. lokalplanen. Kontakt Nordicals for mere info.

Den gamle biograf rummer 792 m². som i dag er opdelt på forhal, salgsareal/kiosk 2 biografsale, venteområde samt diverse kontorer og lagerplads. Da ejendommen er beliggende i stueplanen, har man direkte udgang til Torvet. På Torvet ligger flere restaurationer, hvilket giver et livligt og besøgt miljø, specielt om foråret/sommeren, når der er udeservering på Torvet.

Herudover rummer ejendommen 8 boliglejemål samt 2 erhvervslejemål. Alle lejemål er meget velholdte og i god stand. Bag ved ejendommen følger 4 garager samt 6 p-pladser med. Bag ejendommen er der også omkring 400 m2 grund, som kan udnyttes til f.eks. flere p-pladser.

Man har som køber her mulighed for, at købe en af Haderslev centrums mest kendte adresser, og selv være med til at skabe rammerne om et nyt og spændende projekt.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Hans Peter Poulsen

hpp@nordicals.dk

+4520222586

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top