Storegade 26

Sagsnr. 431722

6200 Aabenraa

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

384 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

395.000 kr.

1.029 kr.

197.500 kr.

Hent prospekt

Velbeliggende butik/restaurant på gågade

Særdeles velbeliggende erhvervslejemål på Aabenraa gågade, velegnet til detail eller restaurant.

Lejemålet er meget regulært og har senest været indrettet til cafe, og tidligere været butik for TIGER. I forbindelse med indretning til cafe, er dele af salgsarealet inddraget til køkken og flotte kundetoiletter.

Indretningen er med niveaufri indgang fra gågaden til stort restaurantområde med god plads til stole og borde, herfra er der adgang til flotte kundetolietter samt åbent køkken i forlængelse af industrikøkken. Derudover findes der lagerplads og personalerum i baglokalerne. Det reelle salgslokale kan blive cirka 300 m2, med tilhørende cirka 84 m2 til lager og personale.

Et velbeliggende erhvervslejemål på Aabenraas hyggelige gågade, som vil være velegnet til enhver form for detailbutik eller restaurant/cafe.

Om Aabenraa:
I Aabenraa har der hele tiden været fokus på at fastholde butikker og erhverv i midtbyen fremfor at placere centre udenfor eller omkring indfaldsvejene. Det har resulteret i at Føtex, JYSK og andre butikker i dag ligger i en handelsgade parallel med gågaden og er med til at understøtte en høj kundefrekventering i området.

I 2017 har der været omfattende områdefornyelser i den sydlige del af midtbyen, der har betydet nye belægninger og torvepladser, p-pladser og fokus på at styrke bylivet i midtbyen. Aabenraa Kommune er løbende i gang med at planlægge områdefornyelser andre steder i midtbyen.

Midtby investeringerne skal ses i sammenhæng med den øvrige positive udvikling byen er inde i. Snart er det nye Akutsygehus i Aabenraa fuldt udbygget og vil betyde flere arbejdspladser og bosætninger i området. Hertil kommer de omfattende investeringer i nyt Uddannelses Campus med tilførslen af flere ungdomsuddannelser, herunder Sygeplejeskolen. Inden for idræt er en stor udvidelse af de bestående idrætsfaciliteter ved at være færdigbygget og der er etableret en helt ny promenade ved lystbådehavnen og standen.

Læs mere

Allan Honnens

aho@nordicals.dk

+4551319839

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top