Østergade 29-33

Sagsnr. 209847

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.636 m²

1.517 m²

G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.500.000 kr.

2.139 kr.

67.276 kr.

41 kr.

Hent prospekt

Projektejendom i hjertet af Tønder by

I hjertet af Tønder by sælges en absolut spændende og arkitektonisk flot projektejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen består i hovedtræk af 3 sammenbyggede ejendomme, hvoraf 2 af bygningerne benævnes "tvilling husene" med fuldstændig ens facade mod Østergade.

Bygningerne er oprindelig opført i henholdsvis 1875 og 1900 og fremstår med pudset facade mod Østergade for så vidt angår "tvilling husene" og rød murstensvæg for så vidt angår den separate bygning. Bagtil er der varierende facader, der delvist fremstår med røde murstensvægge og malet facade mod Vidågade. Tagdækning er såvel eternit, skiffer, tagpap som tegl.

Bygningen har tidligere huset en møbelforretning i flere etager. Den del har de senere år gennemgået en gennemgribende renovering med nye gulve, termovinduer samt nyt lysanlæg. Butikslokalet har dækket bygningens fulde bredde mod Østergade ligesom det har været gennemgående ud mod Vidågade.

I bygningernesøvre etager, har der tidligere været indrettet flere boliglejemål. Denne del af bygningerne fremstår i ældre stand, og vil trænge til en renovering, inden en udlejning igen er muligt.

Der er gode projekt- og udviklingsmuligheder med en enestående beliggenhed i byen.

Ejendommen er kategoriseret som bevaringsværdi med karakter 5.

Ejendommen er beliggende for enden af gågaden med gode parkeringsforhold såvel på egen grund, som offentlige p-pladser på den modsatte side af Østergade.
Fra husets tag (hvor der er mulighed for at etablere en tagterrasse) er der smuk udsigt til såvel byen som grønne områder samt Vidå.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top