Hydrovej 1

Sagsnr. 209837

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

4.025 m²

8.585 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

9.500.000 kr.

2.360 kr.

53.317 kr.

13 kr.

Hent prospekt

Velholdt ejendom i særklasse

Med stor synlighed ved indfaldsvej til Tønder sælges yderst velholdt ejendom opført i 1997.

Ejendommen fremstår med ydervægge delvist opført i røde mursten og delvist med søstensbelagte betonelementer. Tagdækning er built-up med tagpap.

Bygningen indeholder på nuværende tidspunkt stor åben butik med flot glasparti og flere store facadevinduer fra gulv til loft. Fra butikken er der adgang til såvel administrationsafsnit samt stort regulært lager.

Administrationsdelen er opført i 2 plan, der er indrettet med såvel storrumskontor, mødelokaler samt kantine mv. I kontorlokalerne er edb kabling ført i gulv. Over alt i administrationen er der godt lysindfald fra store vinduespartier, ligesom der er åben kig til såvel butik som lager.

Butiksdelen består at stort åbent lokale med god loftshøjde og store facadevinduer mod Ribe Landevej.
Lageret er primært beliggende i den nordlige del af bygningen samt ud mod Fabriksvej. Indretningen er dog meget fleksibel og arealfordelingen mellem butik og lager kan nemt ændres, idet såvel loftsbeklædning, loftshøjde samt gulvbelægning i denne del er ens.

Gulvbelægningen i butikken og lagerdelen er epoxy malede betongulve, i kontor og kantine er gulvbelægningen henholdsvis tæpper og klinkegulv.

Til lageret er der 8 læsseramper mod vest.

Den nuværende ejer af ejendommen vil være åben for at indgå en aftale om leje af noget lager, såfremt en køber kunne have interesse heri.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top