Kogade 1

Sagsnr. 432032

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

190 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

161.310 kr.

849 kr.

80.655 kr.

Hent prospekt

Attraktivt erhvervslejemål i hjørneejendom

Meget synligt erhvervslejemål på særdeles god placering, i flot og præsentabel ejendom til bred målgruppe.

I gågadekrydset Kogade/Vestergade ligger dette attraktive erhvervslejemål, som foruden almindelig detailhandel, vil være ideel til lille specialbutik, klinik eller liberale erhverv. Overfor lejemålet ligger Vero Moda og byens meget velbesøgte bolighus.

Lejemålet er indrettet med indgang i gadeniveau, til regulær butikslokale, som har store facadevinduer mod Vestergade og Kogade, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Gulvbelægning er med linoleum og lofter er hvidmalet betonlofter. Der er fra salgslokalet adgang til baglokale med thekøkken, toilet og personaleindgang. Foruden salgslokalet er der god og anvendelig kælder.

Udover dette lejemål, finder man i samme ejendom, brillebutik i nabolejemålet, stor bagerforretning med tilhørende mindre café mod Skibbroen samt advokatkontor i de øvre etager. I ejendommens gård findes parkeringsareal

Den store offentlige parkeringsplads ved Skibbroen er meget benyttet af byens handlende, såvel lokale som det store antal turister som årligt besøger byen, hvilket medfører et rigtig godt kundeflow i netop Kogade og foran dette lejemål.

Der er her tale om et super fint lejemål i en præsentabel ejendom og på en særdeles god placering.

Tønder handelsby:
Tønder er i 2018 blevet kåret som Danmarks hyggeligste handelsby og er en by med lokal opbakning og som også er besøgt at mange turister hele året rundt. Tønder handelsstandsforening er en aktiv forening, som hvert år står for mange spændende arrangementer, her kan blandt an-det nævnes julebyen, sommermusik på Torvet, Open By Night mv.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top