Nørremarksvej 84

Sagsnr. 42323

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.962 m²

E

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

392.400 kr.

200 kr.

196.200 kr.

29.453 kr.

15 kr.

Stort erhvervslejemål som kan opdeles

Stort erhvervslejemål, som kan opdeles i mindre enheder, udlejes til attraktiv kvadratmeterpris.

Ejendommen har i mange år været base for den lokale Jem&Fix, som har bygget nyt på modsatte side af vejen. I dag er ejendommen opdelt i 3 lejemål, hvor Dansk Outlet og Blå Kors har flotte butikker i ejendommen. Alle 3 lejemål ligger synligt med facade mod Ndr. Landevej og den store parkeringsplads, som tilhører ejendommen.

Udover Jem%Fix, Dansk Outlet og Blå Kors, er ejendommen også nabo til prinsessecentret hvor THansen, LOOP fitness, Skousen og JYSK har butikker.

Det ledige lejemål udgør i alt 1.962 m² og er i dag indrettet med kundeindgang fra parkeringspladsen til modtagelse/kontorafdeling med tilhørende møderum, toilet og personalerum. Bagerst mod bagsiden af ejendommen er der stort udstillingsareal/lager med direkte indgang fra parkeringsplads på bagsiden af bygningen. Derudover er der fin kælder med indvendig trappe.

Jf. lokalplanen er anvendelsesmulighederne mange, lokalplanen oplyser omkring anvendelse: "områdets anvendelse fastlægges til aflastningsområde for detailhandelsbutikker til dagligvarer og udvalgsvarer samt tilhørende lager-, personale og kontor faciliteter. I området kan endvidere placeres liberale erhverv, engrosvirksomheder og andre lettere erhverv i miljøklasse 1-3. Det giver en stor målgruppe mulighed for at leje sig ind i denne ejendom og derved opnå helt optimale reklamemuligheder, hvad end det er butik, lager, kontor, liberale erhverv, engrosvirksomhed o. lign.

De 1.962 m² kan opdeles i mindre enheder fra cirka 700 m². Ved opdeling er kvadratmeterprisen en anelse højere end hvis man lejer hele arealet.

Et synligt lejemål med super gode parkeringsforhold for kunder og besøgende, som kan opdeles og udlejes til en bred målgruppe.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top