Ribelandevej 56A

Sagsnr. 432053

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.882 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

510.000 kr.

271 kr.

255.000 kr.

Hent prospekt

Hotel- og konferenceejendom med 10 bowlingbaner

Hotel- og konferenceejendom med 10 bowlingbaner synligt placeret ved indfaldsvej til forpagtning.

Ejendommen har i mange år været kendt og drevet under navnet Bowler Inn Tønder, hvor hovedaktiviteten har været bowlingbanerne, suppleret med café/restaurant og bar.

Indretningen er med hovedindgang fra parkeringspladsen mod Ribelandevej, til vindfang. Herfra adgang til reception/bar i forbindelse med cafe og de tilhørende 10 bowlingbaner. I forlængelse af receptionen er der bar, med udskæringer og mange flotte detaljer. Bagved baren findes køkken, som fremstår i god og brugbar stand, og med meget anvendeligt inventar til at servicere såvel café som restaurantdelen. Derudover findes der i forbindelse med bowlingbanerne en rygekabine samt en spillehal, som også genere en fornuftig omsætning. Spillemaskiner tilhører spiludbyderen.

Fra caféen er der via bred trappe, adgang til restauranten, hvor der er et buffetområde i forbindelse med fint lille anretterkøkken, derudover er der i denne afdeling to selskabslokaler, adskilt af en fleksibel rumdeler, i form af en foldevæg, så de kan blive til et stort selskabslokale. Via præsentabel trappe og separat indgang, er der adgang til bygningens 1. sal, hvor der findes 10 flotte og præsentable værelser, alle med eget toilet og bad.

I kælderen findes der flotte toiletfaciliteter, opdelt i herrer og damer, ligesom der findes omklædningsrum til begge køn. Derudover findes der garderobe og store disponible rum til lager, diverse fadøls- og sodavandsanlæg, tekniske installationer mm. Fra kælderen er der dør ud til græsarealet bagved ejendommen.

Alt inventar, udover spillemaskiner, som vist på billederne medfølger forpagtningsaftalen.

Udenomsarealerne rundt om ejendommen, i form af parkeringsplads mod Ribelandevej, parkeringsplads mod Ndr. Landevej og terrasse mod haven medfølger forpagtningsaftalen.

Ejendommen fremstår i sin helhed, velholdt og præsentabel. Værelserne er fornuftig udlejet og bookes løbende, via online booking, fremtidige bookinger overgår til ny forpagter. Der er muligheder for virkelig at optimere på omsætningen, både hvad angår på restaurant- og cafedelen, men det formodes også at der ligger et stort potentiale i selskaber i og ud af huset.

Ejer forbeholder sig retten til at vælge den rigtige forpagter til stedet, og det forventes at en kommende forpagter har en baggrund indenfor restaurationsbranchen.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top