Ribelandevej 56A

Sagsnr. 43205303

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

633 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

336.000 kr.

531 kr.

168.000 kr.

10 hotelværelser med restaurant og selskabslokaler

Hotel- og konferencelokaler, synligt placeret ved indfaldsvej til forpagtning.

Via indgang fra parkeringsplads er der adgang til restauranten, hvor der er et buffetområde i forbindelse med fint lille anretterkøkken, derudover er der i denne afdeling to selskabslokaler, adskilt af en fleksibel rumdeler, i form af en foldevæg, så de kan blive til et stort selskabslokale. Via præsentabel trappe, er der adgang til bygningens 1. sal, hvor der findes 10 flotte og præsentable værelser, alle med eget toilet og bad.

Alt inventar som vist på billederne medfølger forpagtningsaftalen.

Udenomsarealerne rundt om lejemålet i form af parkeringsplads mod Ribelandevej, parkeringsplads mod Ndr. Landevej og terrasse mod haven deles med ejendommens øvrige lejere.

Ejendommen fremstår i sin helhed, velholdt og præsentabel. Værelserne er fornuftig udlejet og bookes løbende, via online booking, fremtidige bookinger overgår til ny forpagter. Der er muligheder for virkelig at optimere på omsætningen, både hvad angår på restaurantdelen, men det formodes også at der ligger et stort potentiale i selskaber i og ud af huset.

Ejer forbeholder sig retten til at vælge den rigtige forpagter til stedet, og det forventes at en kommende forpagter har en baggrund indenfor restaurationsbranchen.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top