Vestergade 24

Sagsnr. 431392

6270 Tønder

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

400 m²

C

Denne ejendom er udlejet

AAA placering på Tønder gågade

AAA placering på Tønder gågade - kåret som Danmarks hyggeligste handelsby 2018.

På en af de bedste placeringer i byen udlejes dette flotte erhvervslejemål, som en samlet enhed eller opdelt i to enheder. Lejemålet har for år tilbage været anvendt af FONA og efterfølgende til tøjbutik. Den specielle indretning giver rig mulighed for en spændende butik, ligesom en eksklusiv afdeling eller showroom kan indrettes i den del af butikken, som er i kælderniveau.

H&M har i efteråret 2016 åbnet en stor flot afdeling skråt overfor dette lejemål, derudover finder man butikker som Vero Moda, Solo, Change, Tops, møbelhuset mfl. i samme del af gågaden.

Det samlede salgsareal er 400 m², fordelt med 280 m² salgsareal i stueplan og de øvrige 180 m² salgsareal via stor flot indvendig trappe. Lejemålet kan opdeles i to enheder med hver sin indgang fra gågaden.

Butikken fremstår i flot og indbydende stand med lyse betongulve, god loftshøjde og ovenlysvinduer i den bagerste del af butikken.

Tønder handelsby:
Tønder er i 2018 blevet kåret som Danmarks hyggeligste handelsby og er en by med lokal opbakning og som også er besøgt at mange turister hele året rundt. Tønder handelsstandsforening er en aktiv forening, som hvert år står for mange spændende arrangementer, her kan blandt andet nævnes julebyen, sommermusik på Torvet, Open By Night mv.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top