Østergade 16
6270 Tønder

Sagsnr. 433122

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

501 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

276.000 kr.

551 kr.

138.000 kr.

Stort og regulært erhvervslejemål

Med en beliggende i hjertet af Tønder, udbydes et butiks- og detailareal på 501 m² - er der brug for yderligere plads kan 1. sal lejes med.

En særlig fordel ved ejendommen er den tilstødende passage, der fører til et stort offentligt parkeringsareal. Dette skaber bekvemmelighed og let adgang for både kunder og ansatte, hvilket øger ejendommens tilgængelighed og tiltrækker et større kundegrundlag.

Ejendommens imponerende facade byder på tre store butiksvinduer, der sikrer optimal synlighed og eksponering for passerende fodgængere. Udstillingsvinduerne ud mod passagen giver yderligere muligheder for at tiltrække opmærksomhed og skabe et indbydende indtryk for potentielle kunder.

Det store butiks- og detailareal giver rig mulighed for at skabe et indbydende handelsmiljø med tilstrækkelig plads til varepræsentation, kundeservice og lagerfaciliteter. Erhvervslejemålet udgør stueplan i ejendommen, til lejemålet har tidligere været 1. salen med en indvendig trappe, har man behov for yderligere plads kan 1. salen derfor også lejes.

Et virkelig flot og indbydende erhvervslokale som kan anvendes til en bred målgruppe, hvor der er god plads til en lav kvadratmeterpris samt rigtig gode parkeringsforhold lige ved lejemålet.

Sælger er ligeledes interesseret i at sælge ejendommen, hvis man ønsker den løsning.

Læs mere

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top