Vestergade 20
6310 Broager

Sagsnr. 20451

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

679 m²

649 m²

D

Investeringsejendom med 8 lejemål

Meget flot investeringsejendom med 8 lejemål, beliggende midt i Broager.

Ejendommen indeholder i alt 8 lejemål, hvoraf de 7 er flotte beboelsesenheder. Derudover findes der et mindre erhvervslejemål i stueplan på 45 m², som ikke er forsøgt udlejet, men som forventes at kunne udlejes til en månedlig leje på kr. 2.000, alternativ ombygges til en fin lille lejlighed.

Lejlighederne fremstår alle i god stand og er alle udlejet. Lejlighedernes arealer varierer fra 76 m² som den mindste til 114 m² som den største. Det lille erhvervslejemål i stueplan har tidligere været udlejet til køreskole.

Ejendommen fremstår med rødstensfacader mod Vestergade og Borgergade samt med pudsede facader i gavlenderne. Størstedelen af vinduerne er af nyere dato. Tagkonstruktionen er med kviste og med tagpap på størstedelen af taget, dog er der mod Vestergade og Borgergade tagsten. På trods af ejendommens flotte og meget særpræget facade er ejendommen ikke registreret som fredet eller bevaringsværdig. Ejendommen er opført i 1900 og på www.arkiv.dk findes flere ældre fotos, som viser, at der i starten af 1900 tallet har været kolonialhandler i ejendommen.

Ejendommen er omfattet er reglerne i Lov om midlertidig regulering af boligforholdene (Boligreguleringsloven), herunder også indbetalinger til Grundejernes Investeringsfond (GI). Til Grundejernes Investeringsfond indbetales årlig kr. 161 pr. m², hvilket anses for at være over, hvad der normalvis afsættes for lignende ejendomme - dette påvirker derfor også ejendommens forrentning.

Broager er beliggende 10 km. fra Sønderborg og har i omegnen af 3.000 indbyggere. Der er under et kvarters kørsel til Sønderborg og ikke mindst en skøn natur i området. Indenfor gå afstand fra denne ejendom, er der flere muligheder for dagligvareindkøb, skole og sportshal ligger lige overfor ejendommen ligesom mange andre af dagligdagens fornødenheder ligger rundt ved ejendommen.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top