Augustenborg Landevej 7, 1.

Sagsnr. 4231404

6400 Sønderborg

Ejendomstype

Etageareal

231 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

150.150 kr.

650 kr.

75.075 kr.

19.635 kr.

85 kr.

Attraktive kontorlokaler med central placering ved center øst

Vil du være en del af et dynamisk fællesskab og drive dit erhverv i nogle fantastiske rammer, så er der på Augustenborg Landevej 7
flere spændende muligheder.

Ejendommen er med facade mod Augustenborg Landevej, med Center Øst og stort nyt detailbyggeri lige omkring. Ejendommen har gennemgået en flot renovering og byder i dag på indbydende og lyse lejemål, flotte fællesarealer og med præsentabelt indgangsparti, fra den store parkeringsplads, hvor der er rigelig plads til alle lejere og besøgende. Det første du møder er en hall med åbent til kip, hvorfra du via trapper og person-lift kan nå de ledige lejemål på 1. sal.

Alle lejemål på 1. sal er regulære rum med linoleumsgulve, som kan opdeles efter lejers behov. Der er på forhånd lagt op til lejemålsopdelinger, disse kan justeres hvis lejer har andre behov, dog jf. nærmere dialog med udlejer. Anvendelsesmulighederne er mange og oplagt til erhverv med brug for kontor, showroom og klinik. Øvrige lejere i ejendommen er Falck, ETK, EMS og Jobcenter.

I ejendommens stueplan finder du en stor kantine med mange siddepladser, som kan benyttes af alle lejere i ejendommen. Foruden en stor kantine, byder ejendommens fællesarealer på gangarealer, pæne toiletter og venteområder. Rengøring af fællesarealer, pasning og renholdelse af udenomsarealer, snerydning/saltning mm. varetages alt af professionelle.

Kontakt os for en nærmere dialog om de mange muligheder for leje af lokaler i ejendommen.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top