Jyllandsgade 30
6400 Sønderborg

Sagsnr. 4232803

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.827 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.187.550 kr.

650 kr.

593.775 kr.

151.641 kr.

83 kr.

Gode Erhvervslejemål

Flotte erhvervslejemål udbydes i markant ejendom, som i 2021 gennemgår en større renovering, som løfter ejendommens generelle niveau markant, både udvendig og indvendig.

Ejendommen er for mange kendt som Møller & Co, som byggede ejendommen til produktion og administration af tekstilvirksomheden, men som i 2009 gik konkurs efter 107 år i Sønderborg. Den meget flotte og markante ejendom på Jyllandsgade/Fynsgade har sidenhen fungeret som base for flere forskellige lejere.

Administrationsbygningen er med adresse på Jyllandsgade 30 m.fl. og rummer i alt 15.000 m² fantastisk flotte og præsentable lokaler, som er anvendelige til en meget bred målgruppe, med behov for kontor, showroom, undervisning, mindre produktion og lignende. Ejendommen er opdelt i flere enheder, hvor der kan lejes arealer fra cirka 200 m². Indretning af lokalerne kan ske i samarbejde med udlejer, lejemålene kan forventes af overtages i pæn og velholdt stand, evt. særindretninger kan aftales jf. nærmere forhandlinger med udlejer.

Indgang til ejendommen sker via hovedindgangen, som via flot allé, ligger i forbindelse med parkeringsarealet foran ejendommen. Det første man møder er den pompøse hall, med springvand og infotavle. Herfra er der via gangarealer adgang til de forskellige lejemål i ejendommen. I fællesarealerne er indrettet stilfulde samtalemiljøer og i kantinen sørger personalet for en lækker frokostanretning, ligesom der kan bestilles mødepakker i forbindelse med møder, i en af husets flotte mødelokaler. Foruden en stor kantine, byder ejendommens fællesarealer på gangarealer, pæne toiletter og venteområder som kan anvendes af ejendommens lejere og besøgende.

Lejer betaler andel til rengøring af fællesarealer, pasning og renholdelse af udenomsarealer, snerydning/saltning mm. som alt sammen varetages af professionelle.

Kontakt os for en nærmere dialog om de mange muligheder for leje af lokaler i ejendommen. Som lejer er der garanti for de helt rigtige rammer, hvor lejers behov tilpasses og varetages på bedste vis.

Læs mere

Anders Dyrgaard

ady@nordicals.dk

+4548808434

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top