Ringgade 178

Sagsnr. 20437

6400 Sønderborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

533 m²

830 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.500.000 kr.

4.690 kr.

22.957 kr.

43 kr.

Hent prospekt

Erhvervsejendom med flere anvendelsesmuligheder

Blandet bolig- og erhvervsejendom med flot beboelse i to plan, skøn gårdhave og stor terrasse.

Ejendommen består af henholdsvis en erhvervsdel og en beboelsesdel. Historisk har der i ejendommen været købmandsbutik med tilhørende beboelse, senest har der i erhvervsdelen, indtil for nylig, været glarmester med værksted og butik/kontor.

Erhvervsdelen er på i alt 417 m², fordelt i 2 plan. I stueplan er der værksted med glaspartier mod Møllegade og stort parkeringsareal, derudover personalrum/kontor, lille modtagelse for kunder og et mødelokale. Dertil kommer solid kælder med fornuftig loftshøjde, gode opbevaringsrum og toilet.

Beboelsesdelen er med indgang fra erhvervsdelen eller via egen indgang fra forhaven, til entre med adgang til soveværelse hvor der er dør med udgang til en skøn forhøjet terrasse. Fra entreen er der ligeledes adgang til husets køkken/alrum hvor også trappe til 1. sal er. På 1. sal findes stue, 2 gode værelser og et flot badeværelse. En rigtig fin beboelse på 116 m², hvor særligt den dejlige terrasse og lukket gårdhave skal bemærkes.

De udvendige rammer er for beboelsesdelen med pudsede facader, rødt tagstenstag og vinduer i god stand, erhvervsdelen er med pudsede facade mod gården og med glaspartier mod Møllegade. Taget på erhvervsdelen er med tagplader og af ældre dato.

Grundarealet er på i alt 830 m², som i forbindelse med erhvervsdelen er udlagt til parkering mod Møllegade og i forbindelse med beboelsen udgør forhave med hæk mod Ringgade samt skøn lukket gårdhave, dobbelt garage under stuehuset og 2 parkeringspladser under terrassen.

Ejendommen har flere anvendelsesmuligheder, idet ejendommen frigøres til køber og overtages uden lejerforpligtelser. Køber kan benytte ejendommen til eget brug i form af beboelse med tilhørende erhverv eller ejendommen kan udvikles til andet formål. Det skrånende terræn og den gode kælder er oplagt til udvikling, det kan være til en teenageafdeling med egen indgang, udvidelse af værkstedet i stueplan, opdeling af erhvervsdelen til beboelsesenheder i 2 plan eller noget helt andet.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Grundtvigs Allé 183, st. th., 6400 Sønderborg

+4574420220

6400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top