Lysbjergvej 12, Hammelev

Sagsnr. 429712

6500 Vojens

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.711 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

511.175 kr.

299 kr.

255.588 kr.

Hent prospekt

Stort erhvervslejemål med kontorer og lager

Dette lejemål er en del af en større erhvervsejendom, som Arkil i dag lejer. Arkil fremlejer dele af ejendommen, der består af tre bygninger, som henholdsvis byder på kontorfaciliteter, lager med celler, samt en stor lagerhal. Ejendommen udbydes til leje som en samlet enhed, men kan efter nærmere aftale opdeles i mindre enheder.

Ejendommen er opført i 2007 og fremstår særdeles præsentabel såvel inde som ude. Der er fine parkeringsforhold og manøvrerings-muligheder for større køretøjer på grunden, og grundarealet er både indhegnet og sikret med alarmsystemer.

Få minutter fra Ribevej og afkørsel 68 på E45 Ejendommen ligger i et veletableret industrikvarter mellem Vojens og Haderslev - lige ved motorvejsfrakørsel 68. Der er også kort afstand til Ribevej, der yderligere skaber gode tilkørselsforhold. Det er kort sagt nemt at komme til og fra ejendommen for både ansatte, kunder og leverandører.

Kontorer og gode lagerfaciliteter
Den ene bygning indeholder præsentable kontor/administrationsfaciliteter på cirka 550 m2 med cellekontorer af forskellig størrelse. Kontorerne adskilles af lette vægge, hvilket gør indretningen fleksibel og giver mulighed for at skabe åbne kontormiljøer. Lokalerne er desuden lyse, og der er loft til kip i de fleste kontorer, hvilket skaber et behageligt arbejdsmiljø. Bygningen indeholder også en stor og flot indgangshall samt en frokoststue, som deles med Arkil. Derudover er der møde- og undervisningslokale på førstesalen, som eventuelt også kan deles efter aftale.

Derudover er der en bygning på 495 m2, som er en stor lagerhal, som kan opvarmes til 15 grader. Derudover er der yderligere 115 m2 overdækkede udearealer i hver side af hallen - i alt 230 ekstra udendørs kvadratmeter.

Endelig er der endnu et lager, der er opdelt i celler på cirka 100 kvadratmeter hver. Fire af cellerne er ledige, og de har alle en port og en dør.

Denne erhvervsejendom kan kort sagt opfylde mange behov og ligger rigtig godt - lige ved afkørsel 68 på Motorvej 45.

Læs mere

Hans Peter Poulsen

hpp@nordicals.dk

+4520222586

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top