Gejsingvej 3

Sagsnr. 3352-S

6600 Vejen

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

326 m²

1.323 m²

E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.900.000 kr.

5.828 kr.

6,4 %

189.100 kr.

580 kr.

64.325 kr.

197 kr.

Hent prospekt

Mindre boligudlejningsejendom

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en mindre udlejningsejendom med 2 lejligheder til salg.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i byen Andst med kort afstand til Vejen. Byen er centralt beliggende i Sydjylland, hvor det er nemt at komme til motorvejen, og dermed til trekantsområdet eller Vestjylland.

I Byen findes bl.a. købmand, skole, Børnehave, SFO og efterskole.

Beskrivelse:
Ejendommen er opdelt i 2 lejligheder, hvor den nuværende ejer beboer stuelejligheden. Ejer agter at fraflytte ejendommen, da de 202 m² er blevet for stort for dem. Ejer er villige til at indgå en kortvarig lejekontrakt fra overtagelsesdagen og nogle måneder frem, indtil der er fundet en ny lejer, så køber undgår tomgang i ejendommen.

Lejligheden i stueetagen er på 202 m² fordelt med ca. 135 m² i stueplan og 67 m² på tagetagen. I stueplan er lejligheden indrettet med en nydelig entre i trægulv, hvorfra der er adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, garagen og en fordeler gang, som giver adgang til trappen til 1. sal, badeværelse med gulvvarme og badekar samt køkkenet. Fra køkkenet er adgang til stort værelse samt en stor stue. I stuen findes en velfungerende bakkasin ovn.
1. salen er indrettet med en stor gang/alrum, badeværelse med gulvvarme samt 3 værelser.
Lejligheden egner sig perfekt til en børnefamilie med et ugeneret børnemiljø på 1. sal med eget badeværelse.

Lejligheden på 1. sal på 124 m² har indgang fra bagsiden af bygningen og indeholder entre i stueplan, hvor der også findes et mindre vaskerum. På 1. salen træder man ind i stuen, som går op i kip med synlige bjælker og et stort vinduesparti, som ligeledes går op i kip. I forlængelse af stuen findes køkkenet, hvor der er adgang til en stor altan. Yderligere findes 2 værelser samt et stort badeværelse med gulvvarme.

I forlængelse af stuelejligheden findes en stor garage med 2 porte med adgang til endnu en garage med port, som også har indgang fra bagsiden af bygningen. Den store garage tilhører stuelejligheden, hvor den lille garage benyttes af lejerne på 1. sal.

Til ejendommen hører en stor terrasse samt en stor have.

Der er målere på både vand og varme, men lejeren på 1. sal betaler husleje inkl. vand og varme. Dog betaler lejeren jf. lejekontrakten a'conto vand og varme, så dette kan håndhæves, hvis køber ønsker dette.

Anvendelse:
Ejendommen kan enten anvendes som ren investering med 2 lejemål eller anvendes, som bolig, enten med lejer på 1. sal eller inddragelse af lejligheden på 1. sal til egen boligbenyttelse.

Læs mere

Henrik Kruse Dinesen

hkd@nordicals.dk

+4528739199

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top