Søndergade 7

Sagsnr. 3081S

6670 Holsted

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

621 m²

1.203 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.045.000 kr.

1.683 kr.

13.331 kr.

21 kr.

Hent prospekt

Blandet bolig- og erhvervsejendom sælges

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder ejendom i Holsted til salg. Gennem mange år har der fra ejendommen været drevet tøjbutik og fra bagbygningerne har ejer tidligere drevet el-installationsforretning. Ejendommen er ideel til køber med selvstændig virke bl.a. med stor lejlighed der bliver ledig til køber. I området forefindes indkøbsmuligheder og meget flot naturområde ned til Holsted å.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i hovedgaden i landsbyen Holsted som ligger ved motorvejen mellem Kolding og Esbjerg og med hovedvej til Ribe/Grindsted. Med placering i hovedgaden er der kort afstand til bager, apotek og indkøb (Fakta) lige rundt om hjørnet.

Holsted har et meget aktiv foreningsliv og er et godt bosted med lægehus, skole og idrætsfaciliteter. Danish Crown har opført et stort kvægslagteri i byen hvilket har givet et stort løft for byen og kommunen.

Ejendommen har en 1.203 m² stor grund udlagt i kørefast grus med gode parkeringsforhold til kunder.

Beskrivelse:
Hovedejendommen er jf. BBR opført i 1977 i hvide mursten og med eternittag. I 1986 blev ejendommen udvidet med en garage.

Forhuset indeholder i stueplan en ca. 261 m² butik med udstilling, lager og personalefaciliteter samt toilet. Der er store facadevinduer til hovedgaden.

På 1. sal forefindes en 150 m² stor lejlighed med stor stue (med altan), stort køkken, 3 værelser, bad/toilet samt gæstetoilet. Lejligheden bliver ledig til køber. Alternativt kan lejligheden udlejes uden problemer.

Baghusene består af nydelige kontorer på ca. 77 m² med personalekøkken samt lager/garage også på 77 m² med delvist udnyttet loftrum/lagerrum. Fra disse lokaler drev ejer tidligere El-installationsforretning.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til mange handelsmæssige formål f.eks: El-installatør, VVS-forretning, WEB-forretning, frisør o.a.

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top