Adgangsvejen 3

Sagsnr. 2088S

6700 Esbjerg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

5.041 m²

10.179 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

30.000.000 kr.

5.951 kr.

255.894 kr.

51 kr.

Hent prospekt

Domicilejendom sælges

Introduktion:
I samarbejde med Freja Ejendomme sælges den meget kendte SKAT-ejendom på Adgangsvejen i Esbjerg. Ejendommen dannede gennem mange år ramme om SKATs aktiviteter i Esbjerg og senest for Rambøll, der nu flytter i nyt domicil i Esbjerg.

Beliggenhed:
Bygningen er beliggende på lejet grund på Esbjerg Havn. Der er kort afstand til midtbyen og gågademiljøet. I området finder man bl.a. ESVAGT, Agua-teknik, Danske Bank og Valsemøllen.

Ejendommen har en i alt 10.179 m² stor og befæstet grund. Grunden er primært udlagt til i alt 78 P-pladser, heraf 8 i 2 garageanlæg. Endvidere stor cykelparkering.

Der er fra Adgangsvejen direkte adgang til motorvejsnettet og det nordlige hovedvejnet.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1984 i 3 plan. Opført i betonelementer med store glasfacader og rødt tegltag. Glasfacaderne giver et flot udsyn over Dokhavnen.

Indretningen er som en moderne kontorbygning med kontorer og mødefaciliteter i varierende størrelser.

I stueplanet ligger ekspeditionsområdet og den flotte frokoststue, der fungerer som samlingspunkt for hele bygningen. Halvdelen af stueplanet vender mod nord og er uden vinduer. Denne del anvendes til arkiv.

Overalt i bygningen er der automatiske døre og nyere gulve. Ejendommen er desuden forsynet med moderne ventilationssystemer og elevator.

Bygningen er disponeret som 2 blokke forbundet med en mellembygning, som også er hovedindgangen. Herfra trappe og elevator til alle områder i bygningen som således er let tilgængelige.

Da bygningen er opført i faste moduler med lette vægge og modulære systemlofter, kan anden indretning og individuel tilpasning relativt let udføres med respekt af brandkrav etc.

Anvendelse:
Ejendommen er særdeles anvendelig som domicilejendom for virksomhed med tilknytning til Esbjerg Havn og aktiviteter tilknyttet hertil.

Olie, vind og gasaktiviteter er optimalt men også andre brancher kan være aktuelle.

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top