Borgergade 2

Sagsnr. 3284-S

6700 Esbjerg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.510 m²

1.480 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

15.995.000 kr.

10.593 kr.

84.321 kr.

56 kr.

Hent prospekt

Markant kontorejendom i indre Esbjerg

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder kontorejendom med en fantastisk placering i inde Esbjerg til salg. Ejendommen har gennem mange år huset HK Sydjylland og fødevareforbundet NNF Sydjylland, som vil fraflytte ejendommen efter aftale, eventuelt med en kort lejeaftale.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Borgergade og Jernbanegade, overfor Broen Shopping og med kort afstand til gågaden og det indre byliv.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1988 i klassiske røde mursten med tegltag, hvor bagsiden i 2018 blev omfuget og fik skiftet de fleste vinduer.

Hovedindgangen findes på hjørnet af Borgergade og Jernbanegade, i form af en stor glassøjle, som går helt op i kip. En unik detalje, som får ejendommen til at fremstå særdeles moderne.

Ejendommen er indrettet med kontorer i 3 etager, hvor hver etage er indrettet næsten ens hvor den ene side indeholder stort mødelokale, elevator, toiletter og den anden side er indrettet med mange cellekontorer. På 1. sal ligger ejendommens kantine, hvor det store mødelokale er opdelt i 2. Der er adgang til de forskellige etager via stor trappe i midten af bygningen samt vindeltrappe i den ene side. På 1. og 2. sal findes toiletter i begge sider af bygningen.

Under bygningen findes 271 m² med 2 lagerrum, toilet og bad samt forskellige installationsrum. Der er adgang til kælderen via udvendig trappe, indvendig trappe samt elevator.

Bag bygningen findes en stor p-plads med i alt 23 p-pladser samt cykelskur.

Anvendelse:
Ejendommen kan fortsat benyttes som kontor, eller eventuelt ombygges til andet formål, herunder boliger, hvor beliggenheden er helt optimal med en sydvendt bagside.

Læs mere

Henrik Kruse Dinesen

hkd@nordicals.dk

+4528739199

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top