D Lauritzens Vej 14

Sagsnr. 3135-S

6700 Esbjerg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.425 m²

2.183 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.975.000 kr.

3.491 kr.

4,79 %

322.787 kr.

227 kr.

87.021 kr.

61 kr.

Hent prospekt

Kontorejenodm på Esbjerg Havn sælges

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder flot kontorejendom i Esbjerg til salg. Ejendommen anvendes i dag delvis som kontorfællesskab, men kan også anvendes af ny ejer til eget formål og delvist til udlejning. Ejendommen har tidligere dannet ramme om virksomhederne C. Breinholt A/S og Det Faglige Hus. I området finder man mange førende virksomheder bl.a Blue Water, DSV, Schlumberger, Ørsted m.fl.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på lejet grund på Esbjerg Havn. Området er præget af et internationalt miljø med mange udenlandske virksomheder.

Ejendommen har en 2.183 m² stor grund, befæstet med asfalt og udlagt til parkering.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1968 i rød/brune mursten og med built-up tag. Ejendommen fremtræder ude som inde i særdeles god stand bl.a. har taget gennemgået en nødvendig renovering. Det er muligt at opdele ejendommen i 2 individuelle enheder med egen indgang.

Ejendommen, som er i 2 plan, er aktuelt indrettet med reception med trappe til 1. sal, kontorer, møde- og konferencelokaler, stor kantine, køkken samt diverse teknikrum og toilet faciliteter.

Som kontorfællesskab fungerer ejendommen med fælles indgang, fælles teknikrum, fælles toiletter, fælles møderum samt fælles gang, køkken og kantine.

Herudover lejer man et eller flere kontorer til en all inclusive pris dvs. incl. el, vand, varme og ejendommens øvrige driftsudgifter.
Til ejendommen hører en ca. 98 m² stor kælder.

Anvendelse:
Ejendommen er optimal som domicil for den store eller mellemstore virksomhed inden for transport, spedition samt olie, vind og gas sektoren. Sideløbende kan udlejes de kontorer, som ny ejer ikke selv kan anvende.

Ejendommen kan naturligvis også ses som en investeringsejendom for den rette køber der ønsker at udvikle kontorfællesskabet..

Da ejendommen ligger i et særskilt selskab, er det muligt at overtage anparterne i selskabet efter nærmere aftale.

FORHØR NÆRMERE

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top