D Lauritzens Vej 14

Sagsnr. 5062-L

6700 Esbjerg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

72 m²

2.183 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

43.200 kr.

600 kr.

17.100 kr.

Hent prospekt

Kontorfællesskab på Esbjerg Havn

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder lokaler i kontorfællesskab på Esbjerg Havn til leje. Ejendommen har gennem mange år virket som domicil for C. Breinholt A/S og senere Det Faglige Hus og er i dag indrettet til kontorfællesskab. Vi kan dække langt de fleste behov!

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på Esbjerg Havn, præget af et internationalt miljø med både danske og udenlandske virksomheder. I området ligger bl.a. Blue Water, Schlumberger, DSV, Ørsted m.fl.

Til ejendommen hører en i alt 2.183 m² stor grund, befæstet og udlagt primært til parkering og afsætning. Der er kort afstand til overordnet vejnet og motorvejen.

Grunden bag ejendommen er befæstet og udlagt til parkering.

Beskrivelse:
Ejendommen er oprindeligt opført i 1968 i rød/brune mursten og built-up tag og er løbende vedligeholdt. Fremstår i dag i særdeles god stand.

Ejendommen er indrettet med fælles indgang og er opdelt i en lang række individuelle lejemål af forskellig størrelse, så vi kan tilbyde individuelle løsninger efter behov. Alle lejemål fremstår nyistandsat og nymalet.

Herudover er der adgang til fælles kantine med med adgang til tekøkken, køleskab, opvaskemaskine, service m.m..

Mindre depotrum kan til lejes.

Anvendelse:
Leder du efter mindre men absolut præsentable kontorer i Esbjerg, er her muligheden i dette dejlige kontorfællesskab. Kort binding, lej kun hvad du har behov for - men også med mulighed for udvidelse!

Desuden gratis parkering efter anvisning.

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top