Gammelby Ringvej 9

Sagsnr. 3351-S

6700 Esbjerg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

409 m²

570 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.150.000 kr.

7.702 kr.

10.167 kr.

25 kr.

Hent prospekt

Unik bolig med erhverv

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en spændende blandet bolig og erhvervsejendom med en særdeles moderne bolig på 1. sal med stor tagterasse samt lokaler i stueplan, som kan anvendes enten til bolig eller erhverv. Bag hovedbygningen findes et værksted med 3 gode rum til diverse håndværks- og lagererhverv, eller eventuelt til brug som garage.


Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende med kort afstand til både Esbjerg bymidte og indkøb, men også til Esbjerg Havn og motorvejen.

Beskrivelse:
Ejendommen indeholder 2 bygninger, hvor der i hovedbygningen ud mod vejen er indrettet bolig på 1. sal og erhvervslokaler i stueplan.

Boligen på 1. sal fremstår meget moderne både indvendigt og udvendigt. Boligen er indrettet med Entre som giver adgang til trappen op til boliger, gang med Travertin gulv og store pæne vinduer som giver optimal lysindfald. Fra gangen er adgang til badeværelse med gulvvarme og spa, lille lukket altan, 3 værelser, soveværelse med indbygget skabe, bryggers med adgang til stor altan samt adgang til den store stue, som ligeledes har store vinduer med perfekt lysindfald. I forlængelse af stuen findes meget moderne køkken med bl.a. koge ø. Køkkenet ligger ud til den store altan, som er placeret så der er eftermiddags- og aftensol samt udsigt ned over havnen.

I stueplan er indrettet lokaler til brug for butik og udstilling. Indrettet med et stort butikslokale, 2 showrooms ud mod Gammelby Ringvej samt toilet og kontor. Der har tidligere været badeværelse og dette kan let tilbageføres. Der er i det store butikslokale gjort klar til et køkken med alle installationer, hvis en køber skulle ønske at ombygge etagen til beboelse.
Alternativt kan lokalerne bruges til hobbyrum, lege- og spillerum, fest og forsamlingslokaler mm. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I bagbygningen placeret bagerst på grunden er indrettet toilet og 3 lokaler til brug for værksted, men kan sagtens omdannes til lager, kontor eller garage.

Mellem de 2 bygninger findes befæstet gårdareal med plads til 6 biler.

Anvendelse:
Ejendommen finder mange anvendelsesmuligheder så som ren beboelse, beboelse med butik, beboelse med værksteds- eller lager-erhverv osv.

Læs mere

René Lennart Madsen

rlm@nordicals.dk

+4523116566

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top