Kongensgade 74B
6700 Esbjerg

Sagsnr. 5374-L

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

109 m²

335 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

163.500 kr.

1.500 kr.

49.750 kr.

Butik midt i Kongensgade til leje

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder et yderst velbeliggende og fleksibelt butikslejemål i Kongensgade. Lokalet har en god og synlig placering i gågaden, og har senest været anvendt af modetøjsforretningen Pieces. Det fremstår i pæn stand, og rummer alle de nødvendige faciliteter til god butiksdrift, herunder tilhørende lager- og personalefaciliteter.

Beliggenhed:
Lejemålet har en super beliggenhed midt i Esbjergs alsidige og hyggelige gågade. Denne del af Kongensgade er præget af meget aktivitet med mange daglige strøgkunder og forbipasserende. Som nabobutikker findes bl.a. de store kæder Kop & Kande, Imerco Home, CrossEyes
, og Samsøe & Samsøe. Butiksfacaden udgøres af store vinduespartier, som sikrer de bedste forhold til markedsføring og udstilling.

Beskrivelse:
Lejemålet er beliggende i stueplan i en flot og bevaringsværdig ejendom. Det fordeler sig med henholdsvis 73 m² butik og et kælderrum på 36 m² der omfatter lager/personalerum samt toilet.

Selve butikken fremstår indbydende, og er løbende vedligeholdt. Lokalet er helt regulært og er pt. indrettet til tøjforretning med bl.a. spejle og prøverum, men det byder på mange indretningsmuligheder. Lokalets størrelse gør det muligt at have et godt overblik over hele salgsarealet og kunderne - der er således de bedste forudsætninger for at kunne føre et højt serviceniveau.

Der er ikke parkeringspladser tilhørende lejemålet, men parkeringsforholdene i midtbyen er rigtig gode med flere P-zoner i nærområdet til såvel kunder som personale.

Anvendelse:
Lejemålet fremtræder meget fleksibelt, og har gode anvendelsesmuligheder inden for alle former for butik og detail. Faciliteterne er i top til velfungerende butiksdrift, og beliggenheden i Kongensgade er aldeles attraktiv.

Kontakt Nordicals allerede i dag på 7611 0160.

Læs mere

Vil du vide mere?

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top