Kongensgade 56
6700 Esbjerg

Sagsnr. 5415-L

Ejendomstype

Etageareal

Grund

71 m²

2.424 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

181.800 kr.

2.561 kr.

45.450 kr.

Butikslokale med unik placering på Esbjergs gågade

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere tilbyder dette særdeles velbeliggende og attraktive lokale til leje i Esbjerg gågade. Lejemålet har senest været anvendt som dametøjsbutik og fremstår i rigtig pæn og indflytningsklar stand.

Beliggenhed:
Ejendommen har en markant placering i Esbjerg centrum, og selve lejemålet har facade mod Kongensgade. Denne beliggenhed, midt i Esbjergs alsidige og hyggelige gågade, fås ikke meget bedre, og der er ikke langt til hverken offentlige parkeringspladser, banegården, busstoppesteder. Med den attraktive beliggenhed tæt på Torvet, får man masser af forbipasserende kunder hver eneste dag, og med den store vinduesfacade er man sikret de bedste forhold til udstilling af sortimentet, samt en stor synlighed. Omkringliggende findes stærke brands som bl.a. ONLY, Intersport, Frellsen, Skjern Bank, Matas, NORMAL og Tøjeksperten.

Beskrivelse:
Lejemålet andrager i alt 71 m² i stueplan, Det består af et lyst og indbydende lokale, der byder på mange indretningsmuligheder. I den ene ende af lokalet er findes prøverum og betjeningsdisk.
Grundet lokalets udformning kan det bl.a. inddeles i afdelinger med forskellige udtryk, eller udnyttes til opdeling af varetyper m.v.
Idet lejemålet har beliggenhed i "solsiden" i gågaden, gives et godt dagslys ind i lokalet. Der er kundeindgang fra gågaden, og personaleindgang på ejendommens bagside, ved parkeringspladsen i Borgergade.

Der er mulighed for leje af parkeringspladser.
Desuden er der mulighed for at leje yderligere 19 m² arkiv/lager i kælderen.

Anvendelse:
Lejemålet egner sig til fleste butikstyper, men da det senest har været anvendt til tøjbutik, er den meget velegnet dette. Men anvendelsesmuligheder er mange, f.eks. showroom, kiosk, m.v. Lokalet er helt sikkert en fremvisning værd, og rummer de nødvendige faciliteter til en stærk butiksdrift og til attraktive lejevilkår.

Kontakt Nordicals Esbjerg på 7611 0160 og book en fremvisning allerede i dag.

Læs mere

Vil du vide mere?

René Lennart Madsen

rlm@nordicals.dk

+4523116566

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top