Nørregade 18, Baghuset
6700 Esbjerg

Sagsnr. 5314-L

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

152 m²

696 m²

F

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

95.000 kr.

625 kr.

31.666 kr.

Unikke lokaler i centrum

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder helt unikke lokaler til leje i indre Esbjerg.
Lejemålet er istandsat og moderniseret, med en flot bevaring af velvalgte oprindelige konstruktioner og materialer. Lokalerne fremstår som følge heraf meget charmerende og autentiske. Senest har de været anvendt som showroom og kontor for Bruunmunck Furniture. Lejemålet er momsfrit, og kan overtages snarest.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i baghuset til en ejendom på Nørregade, dvs. som separat bygning med egen indgang i gårdområdet. Her ligger man i rolige omgivelser, tilbagetrukket og afskærmet fra trafik og støj i centrum, men stadig omkranset af midtbyens stemning og liv - Alt hvad indre by tilbyder er let tilgængeligt, f.eks. gågaden, BROEN, banegården og Hovedbiblioteket. Beliggenheden sikrer dermed en stor kundetilstrømning med den gennemgående trafik i Nørregade.
Området omkring lejemålet er pt. i en rigtig interessant udvikling, med flere igangværende større byggerier.

Beskrivelse:
Lejemålet udgør ca. 152 m² fordelt på 2 lokaler, der er yderst velegnede til showroom eller storrumskontor, og rummer mange indretningsmuligheder. Lokalerne forbindes af en hyggelig mellemgang, som dog har en bredde der gør den anvendelig som en del af f.eks. et showroom. Der er indgang til lejemålet fra gården, hvor man træder direkte ind i det ene lokale. I dette lokale findes også toilet. Begge lokaler er istandsatte, og fremstår lyse og moderne. Som et bemærkelsesværdig særpræg er de oprindelige synlige bjælkelag i loftet bevaret, og skaber en flot kontrast til det ellers lyse farvevalg. Der er et flot indfaldslys fra de store vinduespartier, som pryder hele facaden ud mod gårdområdet. Disse er desuden oplagte til visual merchandising, hvad enten det er for at eksponere sine varer eller brande sin virksomhed.
Her er de bedste forudsætninger til at skabe et udtryksfuldt og stemningssættende arbejdsmiljø eller eksponeringsareal.

Det er let at tilgå lejemålet både i bil og til fods, og der findes flere muligheder for parkering i centrum.

Anvendelse:
Lejemålet finder anvendelsesmuligheder indenfor både kontor, showroom eller detailhandelsvirksomhed.

Lokaler, der skal ses! - kontakt Nordicals på 7611 0160.

Læs mere

Vil du vide mere?

René Lennart Madsen

rlm@nordicals.dk

+4523116566

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top