Spangsbjerg Møllevej 68
6700 Esbjerg

Sagsnr. 3426-S

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

2.385 m²

5.500 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

9.975.000 kr.

4.182 kr.

25.037 kr.

10 kr.

Større ejendom til offentlige formål

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere Esbjerg udbyder i samarbejde med PKA en velholdt erhvervsejendom til salg. Ejendommen er udlagt til offentlige formål så som undervisning herunder kommunale og regionsmæssige formål. Ved andet formål forudsættes dispensation fra Esbjerg Kommune. Ejendommen blev oprindeligt opført som undervisningsbygning for servicefag ved Esbjerg Tekniske Skole og har senest være anvendt af AOF til voksenundervisning.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende på Spangsbjerg Møllevej i område udlagt til offentlige formål bl.a. til Rybners Tekniske SKole, Rybners Handelskole og Uddannelseshuset v/Esbjerg Kommune. Der er ca. 4 km til Esbjerg C og kort afstand til motorvejen. I området finder man flere kollegier.

Ejendommen er beliggende på en i alt 5.000 m² stor grund med gode P-forhold foran og bag ejendommen. Restgrunden er udlagt i græs/natur. Bag ejendommen finder man større naturområde udlagt til rekreative formål.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. BBR opført i 1986 i mursten og med tegltag.

Ejendommen er aktuelt indrettet til undervisningsmæssige formål på i alt 2.090 m².

Der forefindes moderne indrettet administrationsområde, en lang række kontor- og undervisningslokaler samt tilhørende nødvendige toiletfaciliteter. Ejendommen er spændende og hyggeligt indrettet i afvigende etager. Kantinen er etableret i den store kælder på 295 m² hvor der herudover forefindes mange disponible rum samt badefaciliteter. Der forefindes elevator.

Anvendelse:
Ejendommen kan jf. kommunens rammeplan anvendes til institutioner af almennyttig karakter. Anden anvendelses forudsættes tilsagn fra kommunale myndigheder.

De må ikke gives tilladelse til at etablere boligbebyggelse, undtagen boliger i tilknytning til institutioner i området. Det åbner op for anvendelse til f.eks. kollegie og studieboliger.


Såfremt tilladelse kan indhentes ser vi muligheder for privatskole og dagpleje, aktivitetscenter, vandrehjem, kollegium, hospice m.m.ATTRAKTIV PRIS

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top