Torvegade 35, st.
6700 Esbjerg

Sagsnr. 5445-L

Ejendomstype

Etageareal

Grund

303 m²

639 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

288.000 kr.

950 kr.

144.000 kr.

Flot butik til leje i Torvegade

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder flot butikslejemål i centrum af Esbjerg. Lokalerne fremstår i god og pæn og stand, og står overfor en facadefornyelse, som kun vil gøre lejemålet endnu mere indbydende. Gennem en årrække har lokalerne været benyttet af Sahva til butik og klinik, men de byder på mange spændende indretningsmuligheder til forskellige formål, bl.a. butik, klinik og showroom m.v.
Lejemålet har desuden et stort potentiale til at dele og kombinere anvendelse, f.eks. modetøjsforretning med salon.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i Torvegade, der kendetegnet som værende Esbjergs lille gågade med specialvarebutikker, heriblandt Optik Hallmann, Guldsmed Edens, Bønnespiren og Hallum. Der findes gode parkeringsmuligheder for kunder og ansatte tæt på, bl.a. i P-huset i Danmarksgade.
Lejemålet er beliggende på hjørnet ved Torvegade og Norgesgade i en flot og markant ejendom, med meget kort afstand til Torvet. Foruden de mange omkringliggende butikker, findes også det nye hotel tæt på - alt sammen forhold som dagligt trækker mange forskellige kunder forbi lejemålet.

Beskrivelse:
Ejendommen, som er smukt vedligeholdt, er opført i 1896 og lejemålet findes i stueplan og kælderen. Der er indgang fra Torvegade, og den store vinduesfacade mod både Torvegade og Norgesgade, sikrer ideelle udstillingsmuligheder. Udlejer påtænker desuden fornyelse af facaden, som vil underbygge den optimale synlighed, og få lejemålet til at fremstå særdeles flot og iøjnefaldende.

Lejemålet på ca. 303 m² er indrettet med et stort butikslokale, hvor der kan indrettes et stort og spændende salgsmiljø. Herudover findes flere lokaler til f.eks. kontor, behandler-/konsultationsrum, lager m.v. Lokalerne fremstår indbydende og i pæn og velholdt stand. Kælderen er indrettet med personalefaciliteter og toilet, samt gode muligheder for opbevaring og lager.

Bag ejendommen er et gårdområde, hvor der findes fælles P-pladser. Der er 1 stk. P-plads tilhørende lejemålet, og mulighed for tilleje af yderligere 1 plads ved behov. Indkørsel hertil er fra Norgesgade.

Anvendelse:
Lokalerne er velegnede til mange former for butik/detail og showroom, herunder specialevareforretninger. De rummer desuden gode muligheder for kombineret anvendelse, f.eks. butik med salon.

Læs mere

Vil du vide mere?

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top