Høgevej 25

Sagsnr. 1996

6705 Esbjerg Ø

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.178 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

583.300 kr.

495 kr.

291.667 kr.

Hent prospekt

Rigtig flotte kontorfaciliteter udlejes

Introduktion:
Nybolig Erhverv Esbjerg udbyder pæne kontorfaciliteter til udlejning. Lejemålet er en del af en stor kontorbygning med laboratorier, som også kan lejes. Ejendommen har gennem mange år været anvendt af og indrettet til Fødevarestyrelsen. Styrelsen flytter til Vejen grundet politisk besluttede sammenlægninger.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i Esbjerg Nord op til det attraktive Kjersing. I området finder man bl.a. Arla, Incado og flere store virksomheder.

Til ejendommen hører en 5.432 m² stor grund, befæstet og udlagt primært til parkering.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. bbr opført i 1973 om-/tilbygget i 2002. Bygget i mursten med nyt tag fra 2013 og nyere vinduer i dele af bygningen.

Ejendommen er opdelt i 3 fløje med 2 kontorfløje samt en laboratoriefløj.

Der er mulighed for at leje 1 eller flere af disse fløje alt efter behov. Arealerne på fløjene er skønnet ud fra bbr og plantegning. Ved udlejning af dele af ejendommen vil lokalerne blive opmålt.

De 2 kontorfløje er bygget som et "U" og indrettet med mange kontorer i forskellige størrelser, stor fælles kantine og toiletter. Der er mulighed for at afskærme de 2 kontorfløje, og dermed leje et af dem. Der tilhører stor kælder til hver fløj, indrettet med flere kontorer, store mødelokaler, egen kantine, depotrum, toilet, omklædningsrum med bad samt et sikkerhedsrum.

Laboratoriefløjen er indrettet med et stort laboratorierum, flere mindre laboratorierum i forskellige størrelser, kontorer samt køler- og fyrserum. I fløjens kælder forefindes flere laboratorier, depotrum, kontorer, sikkerhedsrum, omklædnings- og badfaciliteter, kølerrum og fyrserum samt 111 m² garage med køler/fryserum.
Der er mulighed for at omdanne laboratorierne til kontorer.

Se plantegninger af kælder og stueetage for et bedre overblik.

Der er ligeledes mulighed for at leje hele ejendommen. Her henvises til sags nr. 1988.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til alle former for handelsvirksomhed og administration.

Læs mere

Kim Damsgaard

kda@nordicals.dk

+4523250620

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top