Gl Vardevej 219

Sagsnr. 3414-S

6715 Esbjerg N

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

266 m²

805 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.598.000 kr.

13.526 kr.

19.356 kr.

73 kr.

Hent prospekt

Spændende ejendom med bolig og erhverv

Faciliteterne er i top, hvis du drømmer om at skabe din egen forretning i eget hjem.

Her finder du en helt unik villa, med de bedste muligheder for den erhvervsdrivende. Villaen har samtidig en fantastisk beliggenhed, hvor du på få minutter kan nyde godt af områdets mange muligheder.

Villaen fremtræder med mange moderniseringer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Erhvervsdelen er opført i 1999, i de bedste materialer.

Tilbygningen har tidligere været frisørsalon, men kan også bruges til andre liberale erhverv. Her er gæste-toilet samt et fantastisk lyst og åbent lokale til den kræsne køber. I kælderplanen finder man et stort disponibelt rum med komplet køkken.
Dertil mulighed for personalerum/mødelokale/lager mv. Samtidig er der de bedste parkeringsmuligheder foran butikken.

Den private bolig, der er i naturlig forbindelse hertil, har en god planløsning, med plads til hele familien. Entréen er bindeleddet i hjemmet, og skaber en god harmoni. Herfra er der 2 gode børneværelser i egen afdeling. Perfekt børneafdeling, hvor børnene kan lege, uden at genere resten af hjemmet. Ydermere er der et lyst gæste-toilet.

Voksenafdelingen består af et rummeligt soveværelse, med masser af skabsplads. Samtidig er der mulighed for at skabe yderligere et børneværelse, hvis dette behov skulle forefindes. Værelset bruges i dag som et walk-in-closet for soveværelset.

Badeværelset er et kapitel for sig. Med unikke detaljer, og en kvalitet ud over det sædvanlige, er dette en særlig oplevelse. Her er nedsænket jacuzzi og bruseniche, perfekt for livsnyderen.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er fra 2018, og fremtræder i lyse og lækre materialer. Her er en stor spiseplads, hvor hele familien kan samles og nyde tilværelsen. Her er desuden brændeovn og en hyggelig opholdsstue. Der er desuden direkte udgang til den skønne gårdhave fra alrummet.

Haven er nem og overkommelig. Her er rig mulighed for at nyde solen hele dagen, mens man er ugeneret fra naboer mv. - et skønt udemiljø, der kræver et besøg!

Læs mere

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top