Hammeren 8

Sagsnr. 5121-L

6715 Esbjerg N

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

967 m²

4.431 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

300.000 kr.

310 kr.

75.000 kr.

Hent prospekt

Velholdt kontor- & lagerbygning

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder velindrettet og velholdt ejendom i Tarp til leje.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i Tarps industrikvarter, hvor man ligger tæt på andre virksomheder indenfor for forskellige brancher såsom – håndværks, bil- & trailerbranchen både salg og syn, derudover ligger grenbrugspladsen lige bagved. Hvilket er ideelt til mange typer virksomheder.
Der er ikke langt ud til hovedvej 12, som går nordpå mod Varde, eller motorvejen og Esbjerg by.

Beskrivelse:
Ejendommen består af 2 primære bygninger. En kontorbygning og en dobbelt lagerhal.
Kontorbygningen er yderstvelholdt og indeholder – Åben og indbydende reception med plads til et par skriveborde. Praktisk toilet & mindre tekøkken. Rummeligt og meget anvendeligt arkiv/kopirum. Lige nu er der 7 kontorer, men man kan nemt etablere det 8. Ved at lukke af imellem to af dem. Hvis man ønsker et større og mere åbent kontormiljø, kan dette også nemt etableres.
Flere af lokalerne har også en så stor størrelse, at man bruge det som konferencerum/mødelokale.
Denne bygning er opvarmet af fjernvarme.
Den dobbelte lagerhal består af et køkken, et toilet, samt et større omklædningsrum med endnu et toilet, to brusere og en del skabe.
I de to haller er der store 4,5m X 4m porte i begge ender, så man kan køre helt igennem i begge haller. I den ene er der også en mindre port, ved siden af en af de store.
I den ene af de to haller er der flere reoler, som gør at opbevaringspladsen er optimalt udnyttet.
Lagerhallen fik ny beklædning i 2004, så den fremstår flot og præsentabel. Der er ligeledes blevet skiftet vinduer i området omkring køkkenet og omklædningsfaciliteterne. Denne bygning er opvarmet af fjernvarme og oliefyr.
Grunden har masser af parkeringspladser til ansatte og gæster/kunder. Den forreste del er belagt med SF-sten, hvorimod den bagerste del er asfalteret. Bagved lagerhallerne er afsætnings- og opbevaringsplads, en mindre del af dette er ligeledes overdækket.

Anvendelse:
Lokalerne er ideelle til håndværker-, salgs- og distributionsvirksomheder, som både har brug for værksted, kontor og udenomsplads til opbevaring af materialer samt varer, både ude- og indendørs.
Kunne du tænke dig en fremvisning af denne velholdte og velbeliggende ejendom i Tarp, så ring til Nordicals Esbjerg på 76110160 eller skriv på 6700@nordicals.dk
Sagen kan ligeledes købes og der henvises til sagsnummer 3217-S.

Læs mere

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top