Jernbanegade 3
6740 Bramming

Sagsnr. 3563-S

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

855 m²

1.599 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.198.000 kr.

6.080 kr.

62.548 kr.

73 kr.

Postgaarden i Bramming til salg

Introduktion:
Nordicals udbyder nu historisk bygning til salg - Postgaarden. Ejendommen, der tidligere udgjorde rammerne for Brammings posthus, fordeler sig aktuelt med faciliteter til Bed & Breakfast, 2 festsale, anretterkøkken og 2 lejligheder, som begge er udlejet.
Bygningen, der er bevaringsværdig, er nænsomt renoveret i 2017, med stor respekt for dens arkitektoniske værdi, og frem meget flot og i særdeles pæn stand.

Beliggenhed:
Ejendommen har en central og synlig beliggenhed lige ved Bramming stadion. Den kan desuden ses af passagerer i de forbipasserende tog, og udgør derfor et vartegn for byen, med sin genkendelighed både hvad angår arkitekturen som navnet, der præger facaden. Ejendommen tilgås let både med toget og i bil, og der findes en større offentlig parkeringsplads lige udenfor.

Beskrivelse:
Ejendommen fordeler sig på 4 bygninger, fordelt på 2 hovedbygninger og 2 sekundære arealer, jf. BBR. Bygning 1 er opført i 1917 med ombygning i 2017. Bygningen består af 2 etager, hvor 1. og 2. sal er hhv. en 4-værelses lejlighed på 123 m² og en 3-værelses lejlighed på 101 m². Begge lejligheder er udlejet, og fremstår i meget pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Begge lejemål har adgang til depotrum i kælderen.
Stueplan er 123 m² og indrettet til Bed & Breakfast. Der er 3 værelser til overnattende gæster med bl.a. dobbeltseng og tv, samt pæne toiletfaciliteter med bad. Lokalerne fremstår gennemgående lyse og indbydende.
Bygning 2 er opført i 1979 og fordeler sig på 508 m², der er indrettet til afholdelse af større arrangementer med 2 festsale og anretterkøkken - Bemærk at køkkenet nemt vil kunne omdannes til industrikøkken, og også tidligere har været det.
Festsalene har plads til mange gæster, og her er alt hvad der brug for til fejring af livets mindeværdige begivenheder. Der er pæne toiletter, og lokalerne har en fin samhørighed til Bed & Breakfast-delen med en lys og indbydende stil. Fra festsalene er der mulighed for at tilgå udenomsområdet, når gæsterne ønsker at trække frisk luft eller nyde solen. Desuden findes 2 udhuse, der fungerer som cykelskur.

Anvendelse:
Ejendommen rummer alt, der er nødvendigt til drift af Bed & Breakfast og god plads til afholdelse af alle livets fester, fejringer og særlige mærkedage. Ligeledes kan salene bruges til andre arrangementer, f.eks. undervisning og fritidsaktiviteter.
Flere fakta og historier om denne sjældne mulighed kan findes på Postgaardens hjemmeside: www.postgaarden.nu/bed-beakfast

- Bemærk at nuværende ejer driver Postgaarden ved siden af alm. fuldtidsjob. Til vejledende overblik er årsresultatet 2020/2021 angivet under lejemålsregistreringen, side 28.

Læs mere

Vil du vide mere?

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top