Nørregade 10

Sagsnr. 5195-L

6740 Bramming

Ejendomstype

Etageareal

84 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

54.000 kr.

643 kr.

13.500 kr.

Hent prospekt

Istandsat erhvervslejemål i Bramming gågade

Introduktion:
Vi tilbyder et velbeliggende lejemål i Brammings gågade. Ejendommen har senest været anvendt som klinik, til flere forskellige former for behandlinger. Lejemålet kan overtages snarest, efter aftale med udlejer.

Beliggenhed:
Ejendommen ligger lige i hjertet af Bramming, nemlig i gågaden. Det bliver ikke mere centralt end dette. Hvilket betyder at lejemålet er omringet af andre butikker, saloner og forretninger, hvilket giver liv til gaden. Der er ikke langt til hverken banegården, eller de andre gode handelsmuligheder der er i Bramming.
Parkering for kunderne kan lade sig gøre lige ude foran døren.

Beskrivelse:
Ejendommen fremstår rigtig flot, da den de sidste år, har gennemgået en større renovering i form af tag og facade. Selve lejemålet fremstår ligeledes i en fantastisk stand, med mange gode og iøjnefaldende detaljer, som giver lejemålet et unikt udtryk.
Selve lejemålet består af et stort lokale, med mulighed for en naturlig god opdeling i det ene hjørne. Her kunne man nemt etablere behandlerrum, kontor eller hvad behovet kræver. I den anden side er der et baglokale, som benyttes som køkken. Derudover er det et toilet og udgang til baggården, hvor p-pladsen forefindes.
Lejemålet har et moderne look qua troldtektlofterne kombineret med de flotte trægulve og de rustikke murstensvægge.

Anvendelse:
Ejendommen kan anvendes til mange former for erhverv, det kunne være kontor, salon, klinik, solcenter eller noget helt andet.

MEGET FLOT EJENDOM - som helt sikkert fortjener et kig. Kontakt Nordicals på 76 11 01 60 for at booke en fremvisning.

Læs mere

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top