Nordre Boulevard 98
6800 Varde

Sagsnr. 5365-L

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

148 m²

2.400 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

144.000 kr.

973 kr.

36.000 kr.

Et lejemål med mange anvendelsesmuligheder

Introduktion:
Hvis du drømmer om at åbne din egen restaurant / café / butik, drive cateringvirksomhed, producere specialiteter og delikatesser m.v., så har du nu en unik mulighed herfor med dette lejemål. Nordicals Erhvervsmæglere udbyder en velbeliggende erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder til leje. Fra lokalerne har der været drevet restaurant med servering af klassisk cafémad.

Beliggenhed:
Med ejendommens beliggenhed får man utrolig stor synlighed og eksponering ud mod en af Vardes mest trafikerede veje. I området ligger bl.a. Krææs (slagter), Sportium Sportel, El-Gården Varde og Vinspecialisten.

Lokalerne ligger på en stor grund befæstet med kørefast grus, og der er således mulighed for parkering af mange biler på én gang. Der er to indkørsler til grunden fra Nordre Boulevard.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1984. Oprindeligt et hus på 148 m², som i 2020 blev omdannet til restaurant med tilhørende industrikøkken og take away modul på siden af bygningen.
Restauranten er i dag indrettet med indgangsparti, et indbydende og hyggeligt spiseområde med fritlagte bjælker og et godt lysindfald, kundetoilet, større velindrettet industrikøkken med et gennemtænkt arbejdsflow, kølerum, omklædningsfaciliteter og personalerum. Der kan dog forholdsvis nemt ændres i indretningen.

Der er mulighed for udeservering i den hyggelige og lukkede arkitekttegnede have med nye belægningssten, hvor der er etableret siddegrupper i skure. Ligeledes er der mulighed for udlevering af mad via "drive in" modul.

Der er indlagt naturgas til opvarmning af mad m.v.

Bemærk at alt det "løse" køkkeninventar i ejendommen ikke medfølger i lejemålet, men kan indgå i en forhandling mellem parterne.

Anvendelse:
Ønsker du at åbne restaurant / café / butik, drive cateringvirksomhed eller producere specialiteter - mulighederne er mange - er der her den helt optimale mulighed med disse ledige lokaler.
Ønsker du yderligere info eller en fremvisning af ejendommen, så kontakt Nordicals Erhvervsmæglere på 7611 0160.

Læs mere

Vil du vide mere?

Martin Lind Bachmann

mlb@nordicals.dk

+4561421945

Danmarksgade 36, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top