Husby Klitvej 5, Husby Klit

Sagsnr. 23612

6990 Ulfborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

767 m²

15.024 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.895.000 kr.

2.471 kr.

56.172 kr.

73 kr.

Hent prospekt

Sjældent udbud - vestjysk klitgård helt tæt på Vesterhavet

Da der har været stor interesse omkring ejendommen, har sælger valgt at sælge ejendommen i budrunde.
I forbindelse med budrunde afholdes der åbent hus MED TILMELDING fredag den 15. januar 2021 kl. 12 - 15 og igen lørdag den 16. januar 2021 kl. 10 - 14.
Åbent hus-arrangementet vil foregå med de nødvendige forholdsregler i forhold til Covid19-situationen.
Tilmelding kan ske til Lone Futtrup Sørensen - LFS@nordicals.dk

FRIST FOR AFGIVELSE AF BUD ER FASTSAT TIL FREDAG DEN 5. FEBRUAR 2021 KL. 12.00.

Procesbrev omkring budafgivelse og oplysninger iøvrigt, kan rekvireres hos Nordicals Vestjylland, erhvervsmægler Lone Futtrup Sørensen - LFS@nordicals.dk - mobil 2146 6336.


-------

"Strandgaarden" - en vestjysk klitgård. Et sjældent udbud, hvor du bliver nabo til Vesterhavet.

Ejendommen er en smuk tidstypisk vestjysk klitgård, der er opført i tæt afstand til havet i læ af klitter - beliggende på Husby Klit mellem Vesterhavet og Vest Stadil Fjord.

Utrolig charmerende og spændende firelænget ejendom. Strandgaarden blev bygget i 1870´erne af Jens Nielsen Lodbjerg. Gården er opført i lokalbrændte teglsten af rødler, grundmuret med halvvalmet stråtækt tag.

Ejendommen følger den typiske disposition for klitgårde, hvor stuehuset er mod syd, stalden mod vest, laden mod nord og portlængen mod øst.

Når du går ind i gårdspladsen af denne ejendom føler du dig ført tilbage til fortiden med fantastisk flot pigstensbelagt gårdsplads og indenfor med smukke udskårne gerikter om dørene, de hyggelige stuer, bryggerset med kæmpe bageovn, stalden med båsene fra dyrehold og laden med imponerende spærkonstruktioner og mange andre spændende detaljer.

Ejendommen består af bygning 1 og 2, der er registreret som hhv. boligareal og bygning til museum o. lign og er på ialt 270 m². Hertil kommer stald på 152 m² og lade på 345 m².

Klitgården er fredet, og fredningen omfatter også belægning med pigsten langs de udvendige facader og i gårdspladsen. Når man ejer en fredet ejendom, er der en række forhold, man skal være opmærksom på, herunder særligt omkring vedligeholdelse og renovering af ejendommen. Det må forventes at der skal investeres et større beløb, og i den forbindelse kan der søges en række fonde om tilskud hertil.

Ejendommen er nyudstykket, så der kan forventes ændret (væsentlig lavere) ejendomsvurdering og heraf ændret ejendomsskat til følge. Dog er der sandsynlighed for, at ejendommen på grund af status som fredet enten helt eller delvist fritages for ejendomsskat. Det medfølgende grundareal udgør 15.024 m².

Det er absolut en ejendom, der er et besøg værd - kom og få en god oplevelse og lad dig inspirere til et spændende projekt.

Ejendommen udbydes for Freja ejendomme, statens ejendomsselskab.

Læs mere

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top