6.Julivej 67
7000 Fredericia

Sagsnr. 205312

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

6.335 m²

10.142 m²

E

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.068.000 kr.

800 kr.

2.534.000 kr.

1 kr.

0 kr.

Undervisningsinstitution i Fredericia midtby

Beliggende centralt i den historiske by Fredericia, finder du denne unikke erhvervsejendom på 6.Julivej 67. Ejendommen harmonerer perfekt med Fredericias klassiske byggestil og integrerer sig således naturligt i bybilledet. Med dens centrale placering, kun 1 km fra byens puls, og tæt på den nærmeste motorvejsafkørsel (afkørsel 61, Fredericia V), er den særlig attraktiv for lejere med behov for god adgang for både medarbejdere og gæster.

Selve ejendommen er indrettet til undervisning og kontor, og har en charmerende atriumgård, der skaber en rolig og inspirerende atmosfære. Ejendommen har elevator, hvilket sikrer nem adgang til alle etager, og kan dermed rumme forskellige typer virksomheder, uanset den fysiske mobilitet hos medarbejdere og gæster.

Ejendommen er en historisk bygning, der fortæller en del af Fredericias interessante historie. Fredericia, med sine omkring 50.000 indbyggere, er en by i vækst med en stærk position inden for både kultur, handel og erhvervsliv.

Ejendommen ligger kun 2 km væk fra Fredericia Gymnasium, det nærmeste uddannelsessted, der er kendt for sit høje uddannelsesniveau og sin tætte forbindelse til erhvervslivet. Dette skaber mulighed for samarbejde og synergi mellem erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner, både i forhold til studieprojekter og rekruttering af fremtidens arbejdskraft.

Det er værd at bemærke, at ejendommen ligger i gåafstand til idyllisk natur ved Lillebælt.

Denne unikke erhvervsejendom på 6. Julivej 67 tilbyder derfor en optimal kombination af central beliggenhed, historisk charme, moderne faciliteter og tæt på natur, dagligvarebutik og uddannelsesmuligheder. Det er et perfekt domicil til virksomheden, der ønsker at kombinere effektiv forretningsdrift med et inspirerende og attraktivt arbejdsmiljø.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jon Stefansen

jon@nordicals.dk

+4542737400

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top