Flegborg 6

Sagsnr. 202914

7100 Vejle

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

1.228 m²

F

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

949.600 kr.

773 kr.

474.800 kr.

184.200 kr.

150 kr.

Hent prospekt

En storslået ejendom i hjertet af Vejle

Ejendommen og indretning
Adgang til Flegborg sker via husets store hall, der åbner sig til førstesalen. Her skal husets nye gæster nok opleve akkurat samme andægtighed, som de gjorde for mere end 100 år siden. Stueplan er hér, hvor der er skruet mest op for herskabeligheden. Her er plankegulve, paneler og ornamentik i nogle af rummene, mens andre er mere afdæmpede i udtrykket. Huset fremstår i dag tro mod sin historie, uden der på nogen måder er tale om et museum. Der er tale om moderne kontorfaciliteter i historiske rammer, og for den rette lejer er det en enestående mulighed for at afspejle nogle klassiske dyder og værdier.

Flegborg udbydes enten samlet - med i alt 1.228 m² - eller som kælder, stue og førstesal med 973 m².

Kælderen, der er over terræn og i fuld højde, er på 350 m². Her er i dag mødelokaler, køkken, depot og kantine. Stueplan er på 355 m² og byder på modtagelse og kontorer. Førstesalen er på 268 m² og består primært af kontorer, mens andensalen er 255 m² - med skråvægge.

Det er muligt at leje parkeringspladser bag ejendommen med. Stilen, arkitekturen og indretningen gør Flegborg oplagt til liberalt erhverv. Det er svært at finde mere præsentable rammer i Vejle og omegn.

Kontakt Nordicals Trekantområdet for yderligere information om Flegborgs mange muligheder.

Villa Flegborg byder på storladenhed og æstetik fra en svunden tid, og huset har en sjæl, du ikke finder andre steder. Her er nok tale om Vejles mest stemningsfulde kontorlejemål.
Nogle ejendomme er skabt for at imponere, og det enorme hus over for Vejle Musikteater er én af dem. Fabrikant C.M. Hess lod Villa Flegborg opføre i 1915 - lige over for hans jernstøberi. Herfra kunne han styre slagets gang og imponere de gæster, der måtte komme forbi den 1.200 m² store bolig. At huset har lagt navn til vejen, det ligger på, siger noget om stedets format. Over alt, hvor du lader blikket falde, er der brugt umage. Tusindvis af håndværkstimer er gået til udskæringer og snedkerarbejde inde såvel som ude. Bindingsværk for æstetikkens skyld og detaljer på hver eneste kvadratmeter af facaden.

Og Villa Flegborg er noget helt særligt, for her har først familien Hess, som opførte huset, bevaret detaljerne - siden har Cowi og Handelsbanken brugt bygningerne med sans for historien. Visionen fra arkitekterne Emmuel Fleichser og Niels Christhof Hansen er i dén grad bevaret - og klar til at blive beundret på ny.

Læs mere

Martin Becker Overgaard

mbo@nordicals.dk

+4526144483

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top