Langelinie 10 - 12
7100 Vejle

Sagsnr. 106124

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

782 m²

1.040 m²

D, F

Projektmulighed/investering i hjertet af Vejle

Langelinie 10, Vejle er en attraktiv beliggende boligudlejningsejendom midt på Langelinie og dermed tæt på henholdsvis gågaderne og banegården i Vejle.

Ejendommen er opført med røde mursten, hvor ydermuren er pudset i stueetagens niveau. Opgangen har højt til loftet og har bibeholdt sit udtryk fra ejendommens oprindelse. Fra opgangen er der adgang til en stor baggård, som er til afbenyttelse af beboerne. I gården er der garager, hvor Vejle kommune lejer en garage inkl. værksted. Ejendommen har også vaskerum med møntvask.

Ejendommen indeholder 3 lejligheder i gode størrelser. Stueetagen er istandsat i 2020 med flot lyst trægulv, nyt køkken og bad samt et stort soveværelse med dejligt lysindfald.

1. salen har tilmed lyst trægulv, stue en suite, stort soveværelse og moderne køkken og bad.

2-3. sal er i generel god stand med en dejlig altan, med kig over byens tage.

Alle lejligheder har hver sin altan vendt mod øst, hvor beboerne kan nyde morgensolen.

Langelinie 10 har også et baghus, som i dag er udlejet til Vejle kommune. Baghuset er løbende blevet renoveret og fremstår i dag pænt med pudset facade, lyse trægulve, stor stue, 2 toiletter, industrikøkken. Baghusets 1. sal er registreret som erhverv. 1. salen har optimale konverteringsmuligheder fra erhverv til en ca. 40 m² lejlighed. Bag baghuset er der et hyggeligt gårdmiljø, hvilket bliver benyttet af Vejle kommune.

Naboejendommen som er Langelinie 12, består af 3 lejligheder i populære størrelser. Lejlighederne og ejendommen er ikke i speciel god stand, hvorfor man kan overveje et projekt, hvor ejendommen nedrives og bygges op på ny samt udnytte bebyggelsesprocenten i forhold til baggårdens potentiale på en særdeles god adresse i Vejle.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top