Nørregade 73, st.

Sagsnr. 203574

7100 Vejle

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

83 m²

D

Denne ejendom er udlejet

Vejles "Latinerkvarter" - Inspirerende og hyggelig atmosfære

Vejles "Latinerkvarter" er kendetegnet ved at være centrum for Vejles mere spændende butikker, cafeer, saloner og lignende.

Dette lejemål har 83 gode kvadratmeter, som indbyder til mange anvendelsesmuligheder i et unikt miljø. For lejemålet bør det nævnes at der er skorsten til kip samt monteret emhætte. Dette kan forblive i lejemålet, hvis lejer ønsker dette.

Vejle Midtpunkt udmærker sig ved både at have en attraktiv beliggenhed i den afsluttende del af Vejle gågade, samtidig med at være en totalrenoveret oase som byder på respekt for bygningernes oprindelige præg, unik stemning og autenticitet. Du vil her blive en del af et miljø med caféer/restauranter, delikatesseforretninger, saloner, special- og nichebutikker med mere.

Lejemålet indeholder et åbent butikslokale med store profileringsvinduer samt et personalerum med køkkenfaciliteter og toiletforhold.

P-forhold: I umiddelbar nærhed af lejemålet er der rig mulighed for parkering (1 times begrænsning) ligesom Parkeringshuset "Trondur" ligger 2 minutters gang herfra. "Trondur" giver mulighed for 2 timers gratis parkering.

Læs mere

Martin Becker Overgaard

mbo@nordicals.dk

+4526144483

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top