Ulvevænget 5-7

Sagsnr. 102927

7100 Vejle

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.048 m²

3.799 m²

E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.750.000 kr.

3.578 kr.

71.207 kr.

68 kr.

Hent prospekt

Ejendom med mange muligheder bolig/erhverv

Erhvervsejendom med tilhørende bolig (villa) beliggende 2 min. kørsel fra E45. Ejendommen består af 3 bygninger:

1.
Villa opført med ydermure i gule mursten og med tagkonstruktionen udført som sadeltag belagt med eternit. Villaen omfatter 3 etager med et samlet etageareal på 446 m², hvor af 100 m² i underetagen har erhvervsstatus og fint kan anvendes til kontor. Det samlede boligareal andrager 346 m², hvor af tagetagen er indrettet som en fin selvstændig lejlighed på 138 m² med en flot udsigt. Der er tale om en pæn og rummelig villa med et stort og flot spisekøkken fra 2007 med adgang til altan, stort badeværelse, soveværelse med udgang til altan, 3 værelser m/indbyggede skabe, stue, stor udestue samt en god vinkælder etableret under trappen.

Lejligheden i tagetagen består af et stort ”alrum” bestående af køkken og stue i åben forbindelse og med en super udsigt over området og bakkerne omkring Vejle by. Her ud over omfatter lejligheden 2 super gode værelser på hver 20 m², et pulterrum (kan ændres til et ekstra værelse ved isætning af ovenlysvindue) samt et flot badeværelse med hjørnebadekar.

Villaen har netop fået installeret en ny varmepumpe (luft til vand), der er opsat solfangere på gavlen, og stuen er forsynet med brændeovn. Der er således særdeles gode muligheder for en økonomisk opvarmning af villaen.

Omkring villaen findes et hyggeligt og velanlagt haveanlæg.

2.
Hal opført med ydermure i gule mursten og med tagkonstruktionen udført som sadeltag belagt med eternit. Bygningen anvendes primært som værksted for nuværende lejer og er forsynet med aluhejseport i begge, olie- og benzinudskiller samt smøregrav.

I forbindelse med evt. salg af ejendommen vil nuværende lejer være interesseret i at tegne en ny lejeaftale efter nærmere drøftelse.

3.
Kold hal opført i træ og forsynet med stor port. Denne bygningen anvendes af de nuværende ejere men kan uden problemer udlejes til anden side.

Ejendommens udenomsarealer består ud over haveanlægget af gode tilkørsels- og parkeringsarealer.

Alt i alt en ejendom med utallige anvendelsesmuligheder – herunder at fortsætte den aktuelle erhvervsudlejning- og med let og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Læs mere

Henrik Troelsen

htr@nordicals.dk

+4520838518

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top