Borgergade 1

Sagsnr. 3160-S

7200 Grindsted

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.900 m²

1.011 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Afkast

Årlig lejeindtægt

Årlig lejeindtægt pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

7.400.000 kr.

3.895 kr.

8,87 %

1.076.692 kr.

567 kr.

420.755 kr.

221 kr.

Hent prospekt

Markant udlejningsejendom

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder markant udlejningsejendom beliggende centralt i Grindsted. En spændende ejendom med mange muligheder, hvor den 308 m² store uudnyttede tagetage kan ombygges til flere boliger eller én stor penthouse lejlighed.

Beliggenhed:
Ejendommen har bedste beliggenhed på Torvet i Grindsted, som forbinder byens butikker, banker og restauranter.

Beskrivelse:
Ejendommen fremstår flot og har mange fine detaljer fra det oprindelige byggeri, som giver ejendommen en speciel charme. Specielt tårnet placeret midt på bygningen, giver et markant blikfang fra byens torv.

Ejendommen er indrettet med en hall med klinkegulv, som giver adgang til ejendommens øvrige etager, som indeholder lejligheder i forskellige størrelser samt kontorer, som kan ombygges til lejligheder. I stueplan findes ligeledes med egen separat indgang ud til Torvet en nydelig restaurant med stort industrikøkken. Ydermere findes et mindre lejemål, som Den Jyske Sparekasse lejer samt et tomt butikslejemål, som tidligere har været udlejet til Wagner.

Ejendommen har en stor kælder, som er opdelt i 2. På den ene side findes et stort kælderlejemål, som er indrettet og udlejet til bar og diskotek, med egen udvendig indgang. Fra bagsiden er adgang til den anden side, som har cykelkælder, installationer og opbevaring.

Tagetagen på 308 m² er pt. uudnyttet, men giver rig mulighed for enten at lave flere boliger eller lave én stor penthouse lejlighed i centrum af Grindsted. Man vil kunne udnytte den rundbuede øverste del af bygningens tårn og dermed få noget helt unikt, som ikke ville kunne fås andre steder.

Bag ejendommen er udlagt fælles gårdanlæg som deles med Den Jyske Sparekasse, hvor der tilhører ejendommen 10 p-pladser.

Læs mere

René Lennart Madsen

rlm@nordicals.dk

+4523116566

Kongensgade 60 A, 6700 Esbjerg

+4576110160

6700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top