Bredgade 45

Sagsnr. 42514210

7400 Herning

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

219 m²

1.435 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

395.900 kr.

1.808 kr.

197.950 kr.

Hent prospekt

Charmerende lokaler med eksponant beliggenhed

Sjældent udbudt lejemål med fornem beliggenhed på hjørnet af Bredgade samt Jyllandsgade.
Lejemålet er velbeliggende i Herning bymidte, i velholdt og præsentabel ejendom med god synergi og stor kundestrøm fra de omkringliggende forretninger, caféer, klinikker, serviceerhverv, boliger og gader. Lejemålet består af et stort og lyst butikslokale med gode individuelle indretningsmuligheder samt toilet, frokoststue og baglokale i kælderen.

Indretningen:
I stueplan er butikken indrettet med et stort salgslokale med store vinduer mod Bredgade samt Jyllandsgade. I det store butikslokale, er der direkte adgang til underetagen. Underetagen er indrettet med personalefaciliteter og toilet. Butikken er særdeles velegnet til mange former for detailhandel, og har en god og fleksibel indretning, alt efter behov.
Butikken er på i alt 179 pæne og velholdte m². Herudover er der 40 m² kælder, som idag anvendes til personalefaciliteter for forretningen. Butikken anvendes idag som skotøjsforretning og er indrettet med stort og præsentabelt butikslokale.

Beliggenhed:
Lokalerne er beliggende midt på Bredgade, hvor Jyllandsgade smelter sammen med Bredgade Vest. Der er i dette område en utrolig god kundestrøm, både gående og kørende. Det er et område, hvor der næsten døgnet rundt er god aktivitet, ikke mindst fra restauranter, caféer, Løve Apoteket og Føtex der er beliggende inden for få meters afstand.

Store facadevinduer samt bredt indgangsparti giver gode skiltnings- og udstillingsmuligheder.

Gågaden byder på mange forskellige slags butikker indenfor mange brancher, ligesom her findes caféer og restauranter.Af nærmeste naboer kan nævnes som Løve Apoteket, Føtex, Street One, Din Tøjmand og Imerco.

Læs mere

Morten M. R. Halgaard

mrh@nordicals.dk

+4523278822

Dalgas Plads 6, 1, 7400 Herning

+4570254052

7400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top