Merkurvej 1K, 5. sal
7400 Herning

Sagsnr. 42653350

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

488 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

329.400 kr.

675 kr.

164.700 kr.

48.800 kr.

100 kr.

Nyd udsigten over Herning

Nyd udsigten fra 5. sal over Herning

Lejemålet ligger på 5. sal, hvorfra man kan nyde en enestående udsigt over Herning, der virkelig sætter scenen for en inspirerende arbejdsdag.

Lejemålet består af 488 m² indeholdende 2 store åbne og lyse kontormiljøer, et rummeligt mødelokale, 5 kontorer i varierende størrelse, 2 stk. tekøkken, køkken med spiseplads, toiletfacilitetter samt et disponibelt rum til printer mv.
Kommende lejer har mulighed for indflydelse på vægfarver og materialevalg til gulv ved indflytning.

Der er adgang til elevator og der er ventilation i ejendommen. Tilslutninger til evt. aircondition kan ske efter forhandling med udlejer.

Der betales kun kr. 100 pr. m² til fælles driftsudgift i uopsigelighedsperioden, herefter sættes beløbet op til det normale niveau kr. 195 pr. m². Driftsudgifter indbefatter: Rengøring af fællesarealer, Renovation, vagtordning, vedligeholdelse af fællesarealer og anlæg,
vedligeholdelse af varmeanlæg, varme og varmt vand, vandforbrug, fælles elforbrug, administration, ejendomsskat og forsikring.

Der er således tale om et meget attraktivt lejeniveau incl. driftsudgifter, hvor forbrug af varme er indeholdt.

Område:
Med let adgang til offentlig transport og motorvejsnettet garanterer ejendommens beliggenhed ikke blot praktisk tilgængelighed, men også en fremtrædende synlighed.
Selve kontorhøjhuset, bestående af 10 etager med kontor- og administrationslokaler, blev opført i 1988. Det samlede areal, der er anvendes til udlejning, er p.t. på 5.008 m² kontor- og administrationslokaler.
Kontorhøjhus ligger ved Herning Centret, som er Midtjyllands største shoppingcenter med ca. 80 butikker og 1.305 gratis parkeringspladser.

Medfølgende løsøre:
Der medfølger ikke løsøre.

P-forhold:
Fri afbenyttelse af P-Pladser til deling med HerningCentret, hvortil der er gode til- og frakørselsforhold med let adgang til motorvej.


Overtagelse:
Lejemålet overtages iht. nærmere aftale.

De nævnte priser er gældende ved overtagelse af lejemålet, uden krav om yderligere særindretninger fra udlejers side, men udlejer er naturligvis altid behjælpelig, såfremt der er ønsker med hensyn til indretning af lejemålet.

Læs mere

Vil du vide mere?

Michael Odderskjer Jensen

mij@nordicals.dk

+4530661165

Dalgas Plads 6, 1, 7400 Herning

+4570254052

7400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top