Poulsgade 6-8, 3. tv.
7400 Herning

Sagsnr. 42615520

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

962 m²

4.442 m²

B

Lækre og velindrettede kontorlokaler

LÆKRE OG VELINDRETTEDE KONTORLOKALER
I samarbejde med Nordicals Midtjylland udlejes disse lækre og velindrettede kontorlokaler, der har en yderst central og optimal placering i forhold til synlighed og tilgængelighed.

Ejendommen er opført i 2002 og fremstår i både god og velholdt stand, og der er endvidere skabt et kontormiljø, som er tidssvarende og præsentabel overfor både kunder, personale og bygningens øvrige gæster. Lejemålet er fordelt på én etage med et samlet areal på 962 m², der er placeret i længderetningen nord-syd og med facadebeliggenhed ud mod Dronningens Boulevard.

Lejemålet rummer i alt 799 m² kontor, mødelokaler, kantine m.v., 115 m² svalegang samt 48 m² terrasse, hvilket samlet udgør lejemålets 962 m². Herudover er der mulighed for at leje arkivfaciliteter i tør og relativ højloftet god kælder. Lokalerne er overvejende indrettet med storrumskontorer, møderum samt tilhørende kantine. Herudover er der tilhørende toiletfaciliteter, hvoraf enkelte er med bademulighed.

Absolut et lejemål, der bør ses ved en personlig fremvisning og gennemgang!


Område:
Ejendommen er beliggende i området langs Dronningens Boulevard og rundkørslen til Herning Motorvejen, og har dermed en optimal beliggenhed med meget gode tilkørsels- og adgangsforhold. I bygningen findes i forvejen lejere som Topdanmark, Tryg, Privathospitalet Aleris Hamlet, Krifa og en privat lægeklinik.

Der er desuden kort afstand til Herning City samt offentlige transportfaciliteter i form af Herning Banegård og busstation.


Medfølgende løsøre:
Der medfølger ikke løsøre.


P-forhold:
Der forefindes et antal P-pladser, som kan lejes for 200 kr./mdl.


Overtagelse:
Lejemålet overtages iht. nærmere aftale.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Pauli Bach

pba@nordicals.dk

+4530503388

Dalgas Plads 6, 1, 7400 Herning

+4570254052

7400@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top