Rådhusstræde 4
7500 Holstebro

Sagsnr. 24320

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

87 m²

283 m²

E

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

94.800 kr.

1.090 kr.

47.400 kr.

6.656 kr.

77 kr.

Spændende butik/klinik med attraktiv beliggenhed

Udlejer beskriver lejemålet således:

"Butikslejemålet Rådhusstræde ligger i den attraktive del af strøget i Holstebro.

Butikken er ca. 80 m² med stor synlighed og store vinduesfacader. Der er et stort personalerum med køkken og skydedørsskabe. Her kan evt. etableres behandlerrum.

Rådhusstræde 4 giver med sin attraktive beliggenhed midt på Strøget mulighed for et stort og bredt kundepotentiale. Derudover er nærmeste nabo Holstebro Rådhus, som er en af byens største arbejdspladser. Biblioteket er åbent i ugens 7 dage og bliver besøgt af mange.

Det store boligområde i den vestlige bydel med de mange uddannelsessteder (handelsskole, gymnasium, teknisk skole m.fl.) leder mange studerende denne vej til centrum. Rådhusstræde er adgangsvejen til Holstebros nye parkeringshus med plads til 400 biler.

Rådhusstræde ligger midt på strøget ved Rådhustorvet mellem det gamle og det nye rådhus, hvor "Kvinde på Kærre" af Alberto Giacometti står.

Torvet ved det gamle rådhus er samlingspunkt for mange af byens aktiviteter hele året. Arrangementer i løbet af året er f.eks. Open By Night, Odin Teatret og koncerter med forskellige solister. Der er om sommeren udendørsservering fra Hotel Schaumburg.

Holstebro er blevet kåret som årets bedste handelsby i flere år og giver med sit indbyggertal på mere end 50.000 et godt grundlag for de forretningsdrivende.

En flot og unik butik med parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed".

Læs mere

Vil du vide mere?

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top