Tommelise 40, 42, 44 og 46
7500 Holstebro

Sagsnr. 23776

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

516 m²

887 m²

A2015

Imponerende flot investeringsejendom

4 stk. Utzon-inspirerede gårdhavehuse i nybygger-område i det populære Mejrup sælges nu som en samlet investeringsejendom.

De moderne kædehuse er hver især på 129 m² med indbygget carport på 17 m² og udhus på 5 m².

Ejendommene har en spændende arkitektur, sanselighed og funktionalitet og er opført med vægt på optimalt lysindfald og med flot beliggenhed tæt på Vandkraftsøen.

Indvendigt er boligen udstyret med lækkert interiør overalt, og der er flotte trægulve i alle rum. Du oplever med alle sanser, at der er gjort meget ud af lysindfaldet i boligens integrerede opholdsrum, som består af køkken og stue i åbnet rumforløb. Køkkenet er fra SVANE, og er som resten af boligen skåret i helt rene linjer og med de hårde hvidevarer indbygget i elementerne. Lyset strømmer ind i rummet igennem stort vinduesparti. Arkitekturen muliggør samtidig et ovenlysvindue i gangarealet, hvilket skaber ekstra lys og luft i rummet. Boligen har 3 gode værelser med adgang til dejligt badeværelse med brus, samt et velfungerende indgangsparti med skabsvæg. Bilen kan du parkere i carporten, som også indeholder et redskabsskur. Lejligheder som er en nydelse for både øjnene og hjertet.

Husets arkitekt er Søren Andersen Arkitekter og udformningen er inspireret af Utzons gårdhavehuse, men er udviklet til brugere i det enogtyvende århundrede.

Husene er opført af murer-, entreprenør- og tømrerfirma Jens Jensen A/S.

Husene er særskilt matrikuleret - og kan således evt. senere sælges individuelt. Grundene har et areal hver især på godt 200 m². Der er en fliseterrasse og lille græsplæne til hvert lejemål. Indkørslen er ligeledes flisebelagt.

Beliggende i naturskønt område, tæt på Storåen og Vandkraftsøen, hvor der er rig mulighed for gå- og løbeture i helt fantastisk natur. Området er særdeles attraktivt for alle aldersgrupper - og i særdeleshed populær for børnefamilier. Byen har egen skole op til 9. klasse, gode indkøbsmuligheder og velfungerende idrætsliv med et stort idrætscenter samt mulighed for adgang til friluftsbad i sommerhalvåret. Ca. 5 km fra Holstebros centrum.

Lejemålene er fuldt udlejede, og lejerne er tilmeldt som forbruger direkte hos forsyningsselskaberne, og der skal således ikke udarbejdes regnskab over forbrug.

Der er ca. 3 ½ år til 5-års gennemgang af kædehusene. Derudover er der tegne byggeskadeforsikring på husene, der løber til medio 2029.

Ejendommene kan købes ved selskabsoverdragelse.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top