Juelsgårdvej 13

Sagsnr. 23607

7620 Lemvig

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

647 m²

41.739 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.800.000 kr.

7.419 kr.

40.695 kr.

63 kr.

Hent prospekt

Campingplads med SKØN udsigt

VELKOMMEN TIL BOVBJERG CAMPING - ved det skønne Vesterhav og Ferring sø .....

En rigtig skøn plet på Danmarkskortet - med ro og højt til 'loftet' ... og den smukkeste udsigt over Vesterhavet og Ferring Sø.

Bovbjerg Camping er kendt for sine gode store pladser til campisterne. Der er ca. 170 stk., hvor der fra en stor del af dem er mulighed for storslået udsigt. Der er ialt 41.739 m² grund.

Centerbygningen er opført i 1998 i vandskuret og hvidmalet med rødt tegltag. Her er et bebygget areal på ialt 213 m², hvoraf de 130 m² er indrettet til reception / kiosk, ligesom der er kontor, toilet- og badefaciliteter og baglokale, hvor der tilberedes bake-off brød m.v. Fra denne del af bygningen er der adgang til hyggelig beboelse med stor opholds-/spisestue i åbent forbindelse til køkkenet. Endvidere er der badeværelse samt soveværelse.

På pladsen er der flere bygninger med toilet- og badefaciliteter, både enkeltvis og som familiebaderum.

Endvidere er der opholdsrum med køkkenfaciliteter og hertil en udestue. Herudfor er der minigolfbane (dog delvist defekt) samt flisebelagt terrasse med bålplads.

Længere nede på grunden er der bygning fra 2008/2009, opført i røde sten og med listetagpap, plasttermovinduer samt gulvvarme overalt. Bygningen er indrettet med 4 familiebaderum, inkl. 1 handikapbaderum, babyrum, toiletfaciliteter, teknikrum, udtømningsrum samt fælleskøkken med gode spisepladser og skøn udsigt! Bygningen er forberedt til solenergi.

Der er på ejendommen 5 stk. hytter til 6 personer - heraf har den ene hytte toiletfaciliteter - disse hytte er opført i 1990. Herudover er der 2 ældre hytter - til 4 personer.

Udover disse bygninger er der stor legeplads med hoppepude, trampoliner, svævebane, legetårn m.v.

På ejendomme findes ligeledes en swimmingpool - denne pool har ikke været i drift i nogle år, hvorfor der ikke er kendskab til funktionaliteten heraf.

Der er opnået udlejningstilladelse til vintercamping og vinteropbevaring på mere end halvdel af pladserne.

Ejendommen er beliggende i skønne landlige omgivelser med mange fantastiske naturoplevelser indenfor kort afstand. Der er 300 meter ad natursti til vandkanten.

Der forefindes fibernet på ejendommen.

Bovbjerg Camping er i dag medlem af DK-Camping, hvor der som medlem opnåes fordele omkring annoncering, hjemmeside osv.

Læs mere

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top