Vestergade 56

Sagsnr. 23940

7770 Vestervig

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.483 m²

16.697 m²

D

Denne ejendom er solgt

Spændende og historisk bygning

Meget historisk, spændende og rummelig ejendom i Vestervig sælges.
Ejendommen, der oprindeligt er opført som sygehus, har sidenhen været anvendt til forskellige formål, herunder bl.a. genoptræningscenter og senest asylcenter.

Ejendommen er beliggende ca. 1 km fra det hyggelige Krik (med gode og populære begynder-surf-muligheder) og 2 km fra Agger, hvor Nationalpark Thy begynder med de skønneste naturlige omgivelser og selvfølgelig det smukkeste Vesterhav.

I Vestervig er der både skole, fritidsliv, indkøbsmuligheder og et aktivt lokalsamfund. Herudover ligger Nordens største landsbykirke, Vestervig Kirke, hvortil der hører flere historier om bl.a. Prins Buris og Liden Kirsten, der ligger begravet her. Vestervig en landsby med en masse spændende fortællinger og mange flotte bygninger.

Ejendommen på Vestergade 56 er oprindeligt opført i 1856 og løbende tilbygget. Ejendommen er dels opført med pudsede ydervægge og dels med ydervægge i gule sten.
Tagbelægningen består af forskellige tagtyper, herunder tegltag, eternittag, paptag samt built-up tag med tagpapbelægning. Vinduerne består af termovinduer (plast) samt ældre trævinduer på 1. sal i hovedbygningen.

Hovedbygningen er i stueetagen indrettet med 8 værelser i varierende størrelser, fordelingsgang, kontor, toiletter og baderum.

Sidebygningen mod øst er indrettet med 4 rum, toiletter samt stort lokale anvendt til industrikøkken.

1. salen i hovedbygningen og sidebygningerne er opdelt i flere rum, der tidligere har været benyttet til beboelse for sygehusets medarbejdere. 1. salen henstår som ubenyttet loftsrum grundet lav loftshøjde.

Sidebygningen mod vest er indrettet med gangareal, 8 rum i varierende størrelser samt div. depotrum. 1. sal herover er indrettet til administrationsafsnit med køkken og toilet med bad.

Tilbygningen mod nord indeholder en stor sal.

Der er desuden mindre kælderrum som indeholder varmeinstallationerne.

Til ejendommen er der et grusbelagt parkeringsområde, haveområde samt jordtilliggende som kan anvendes til boldbane, aktivitetsområde m.v.

Ejendommen er meget velegnet til kursuscenter, opholdshjem, B&B o. lign., men vil også kunne ombygges til udlejningsejendom m.m. Køber skal være opmærksom på anvendelse i lokalplanen. Dette kan kræve ændringer, dispensation eller helt ny lokalplan. Undersøgelsespligten for ændret anvendelse påhviler alene køber.

Ejendommen sælges for Freja Ejendomme, Statens ejendomsselskab og sælges derfor med sædvanlig ansvarsfraskrivelse.

Læs mere

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top