Falhedevej 1
7800 Skive

Sagsnr. 23975

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

347 m²

29.681 m²

G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.295.000 kr.

3.732 kr.

19.682 kr.

57 kr.

Campingplads - restaurant - boligudlejning - mulighedernes sted...

Trandum Camping kan nu købes...

Campingplads er dog ikke det eneste, du køber her ....

Ejendommen består af en stor grund på 29.681 m². Dette er bl.a. udlagt i campingplads med 53 pladser. Herudover er der 5 tilhørende hytter (ikke reg. på BBR). En god del af pladserne er udlejet som fastliggere. Der er god tradition for, at fastliggerne hjælper til med vedligeholdelse af pladsen, ligesom der hvert år afholdes diverse arrangementer på pladsen, fx. musikfestival, kræmmermarked, Saab-veteranklub-arrangement, diverse fester osv. Der er netop etableret flisebund til telt på pladsen, ligesom der er boldbane og legeplads.

Udover campingpladsen med hytterne er der på ejendommen stor flot hvid centerbygning. Bygningen er opført i 1899 og senere om/tilbygget i 1957 - hvidpudset og med sort teglstensprofileret stålpladetag samt trætermovinduer. Fra centerbygningen driver ejeren restaurant med servering af traditionel dansk mad. Der er nemlig et velfungerende storkøkken med diverse hårde hvidevarer samt 2 sale til bespisning. Ydermere er der to lejligheder på 1. sal samt 3 separate værelser med fælles køkken / bad.

Toiletbygning opdelt i dame- / herresektioner - med toiletter og badefaciliteter.

Centerbygningen har et samlet areal på 291 m², fordelt med 110 m² på lejlighederne og 181 m² som erhvervsareal.

Der er til restauranten ligeledes en fliseterrasse samt et overdækket areal med tilhørende skur.

Ca. 14.284 m² er udlagt i agerjord, der dyrkes af landmand. Dette indbringer en mindre lejeindtægt. Der pågår forhandlinger med Vejdirektoratet om køb af dette jordlod.

Udlejning af hytter foregår uden manuel betjening, dvs. lejerne får tildelt kode til nøgleboks. Der foreligger ifølge sælger tilladelse til at må opføre flere hytter på ejendommen.
Udlejning værelser, lejlighed og af plads på campingpladsen sker gennem ejeren. Dog bemærkes at de fleste brugere på campingpladsen er fastliggere, så det er begrænset, hvor meget tid der bruges på administration heraf.

Ejendommen er beliggende ca. midt imellem Skive, Holstebro og Viborg.

Denne ejendom er velegnet til forskellige målgrupper, idet den kan drives på forskellig vis, afhængig af tid og temperament. KOM OG SE.

Læs mere

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top