Oddervej 5

Sagsnr. 8270S

7800 Skive

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.726 m²

4.125 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

6.250.000 kr.

3.621 kr.

76.845 kr.

45 kr.

Hent prospekt

Velholdt produktions-/ lagerejendom beliggende i Egeris-syd erhvervsområdet nær det overordnede vejnet og syd for Skive by

Ejendommen består overordnet af 2 sammenbyggede integrerede produktions-/lagerhaller samt et præsentabelt kontor-/ mandskabsafsnit.

Konstruktion: Den oprindelige produktionshal er udført som en stålspærkonstruktion med ydervægge i stålprofilplader. Den nye hal er opført som en søjle-/ dragerkonstruktion i stål med ydervægge i stålprofilplader. Kontorbygningen, der er opført i 2008, er opført i 1 plan med ydervægge i pudsede og malede mursten.

Tag: sadeltag på kontor- og den oprindelige produktionshal belagt dels med listetagpap og eternittagplader og ovenlysplader. Built up tag (fladt tag) belagt med tagpap og ovenlyskupler på den nye produktionshal fra 2016.

Porte: Port i gavlende på den nye hal på ca. 4 x 4 meter.

Loftshøjde: ca. 6 meter under spær i den nye hal. Ca. 3,5 meter ved facaderne i den oprindelig hal og ca. 5,5 meter i kip.

Gulve: betongulv malet med epoxymaling. Træparketgulv i kontorafsnittet.

Indretning: 2 sammenbyggede produktions-/ lagerhaller indeholdende produktions-/ lagerlokaler, mandskabsafsnit, mindre værkstedslokaler. Kontorafsnittet indeholder et indgangsparti med adgang til kontormiljø med kontorer og mødelokaler i varierende størrelser herunder storrumskontor, kantine, teknikrum og toiletter.

Opvarmning: naturgas.

Særlige installationer: udsugning, trykluftsinstallationer,

Strøm: tilslutningsret på 250 kW.

Ventilation/køl: ja.

Alarm: ja, ejendommen er kraftigt sikret.

Belysning: armaturer.

Udenomsarealer: udlagt til tilkørsels- og p-areal befæstet med betonsten samt terrasse. Desuden ubenyttet beplantet areal.

Bemærkninger: der er etableret IHC-bygningsautomatiseringssystem i ejendommen.

Læs mere

Morten Lundhøj

mol@nordicals.dk

+4589153301

Toldboden 1, 6. sal , 8800 Viborg

+4570203911

8800@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top