Sevelskovbyvej 4, Sevel

Sagsnr. 23573

7830 Vinderup

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

709 m²

2.710 m²

G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

395.000 kr.

557 kr.

13.040 kr.

18 kr.

Hent prospekt

Rummelig beboelsesejendom med stort erhvervsareal

Spændende og rummelig ejendom med ialt 709 m² beboelses- og erhvervsareal - beliggende i et dejligt landligt område.

Stuehuset. der er opført i oprindeligt 1905 og senere ombygget, er indrettet med entré med et lille gæstetoilet. Stort kontor med god plads, hvis man fx. ønsker en hjemmearbejdsplads - herfra vindeltrappe til et enkelt rum / værelse på 1. sal.
Fra kontoret kommer man ind i en lille forstue, og herfra kan man gå ind i den store vinkelstue, med et trin ned til pejsestuen. Herfra udgang til terrasse og swimmingpool (ikke registreret på BBR, og funktionen heraf kendes ikke). Ældre køkken med spiseplads. Fra spisestuen udgang til værelsesafdeling med fordelingsgang med skabe og stort soveværelse med skabe og herfra udgang til haven. Ydermere et værelse samt et stort ældre badeværelse med bruseniche. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til gårdspladsen.

Fra spisestuen kan man gå på 1. salen, der er indrettet med opholdsrum og værelser / gennemgangsværelse, men vil iøvrigt ellers kunne indrettes / udnyttes som ønsket.

Fra entréen er der direkte adgang til gode og brugbare erhvervskvadratmeter med store anvendelige rum. Erhvervsbygningen har tidligere været anvendt til systue. Flere rum i forskellige størrelser og gode toiletfaciliteter.

Dertil også garage og carport samt et ældre udhus med opbevaringsplads.

Ejendommen har ikke været beboet i en længere periode, hvorfor der må påregnes istandsættelse / renovering flere steder.

Grunden er på 2.710 m² og er beliggende et fint stykke fra landevejen.

Ejendommen er beliggende 8 km fra Vinderup og med en god placering i forhold til Skive, Holstebro og Struer.

Er man til landlige omgivelser og ønsker et sted med mange kvadratmeter, har man her chancen for at få et landsted med mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Lone Futtrup Sørensen

lfs@nordicals.dk

+4521466336

Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro

+4597404200

7500@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top